måndag 9 november 2009

DAGENS OUTFIT

Idag är jag hemma med en sjuk liten 2,5 åring som bara vill klänga och kramas med mamma. Det kommer att bli mindre bloggande idag helt enkelt. Orkade inte ens sätta på mig Odd Molly idag men snygg vill man ju ändå vara när man går hemma och allt känns eländigt, annars skulle man inte orka leva.

Vackra detaljer från blusen som kommer från det amerikanska märket "Lithe" i bomull/sikeskvalite. Köpt för ett tag sedan på Ebay för ca 29 USD (ca 200 kronor), skärp H&M och så koftan från Essentiel.Älskar alla de fina detaljerna i denna blus, men den är ganska vidd i modellen så jag gillar den bäst med ett skärp till. Dyrt behöver inte alltid betyda vackrast och är det en mix jag gillar så är det just svart och vitt (precis som Coco Chanel;-)
Ha en bra dag!
KRAM

8 kommentarer:

 1. Ja du klär dig med stil även på VAB-dagar må jag säga! Jätteelegant!

  SvaraRadera
 2. Oj du skulle ha sett mej förra veckan när jag var hemma... Långt, väldigt långt, ifrån så glamorös som du är!

  Läste nyss ditt förra inlägg. Jag blir alldeles varm om hjärtat! Tack för dina underbara ord! Det är verkligen inte många i min närhet som kan förstå att man vill prata OM jämt och ständigt. Molly-bloggarna fyller helt klart en funktion i mitt liv.

  Hoppas att du har friska barn snart.

  Kramar Affi

  SvaraRadera
 3. Wohoo det var inte velour ens en vab-dag.. finfint!

  SvaraRadera
 4. Wow, du inspirerar en annan som går i velourisar :D

  SvaraRadera
 5. Fniss, tänk om jag visat min dagens. Då hade mina läsare smällt av, det säger jag bara! Du är jättesnygg i dina kläder, blusen var hur fin som helst!
  Hoppas din lilla sjukling är bättre nu iaf!
  KRAM på dig!

  SvaraRadera
 6. Vad snygg du är när du är hemma och vabbar :)
  Fast visst känner man sig på bättre humör om man är fint klädd!
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej på dig! Stackars lilla pyre, inte lätt att vara så liten och sjuk, klart man blir mammig då!

  Vad otroligt fin den blusen är! Verkligen en inspiration som tar en till Coco Chanel. Snyggt!

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt, blusen är underbar och jag älskar skärpet men det vet du redan... ;-)
  Vad fint du klär dig fast du bara är hemma, jag hasar alltid runt i plyschbyxor om jag inte ska iväg någonstans...
  Kram Ina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER