fredag 13 november 2009

Odd Molly #15 Check Me Wrap....sååå fin

Gick efter tips från Linaplina in på Melange (som hade 50% rea) och provade #15 Check Me Wrap från Odd Molly. Denna var så mycket snyggare på än vad man kunnat ana....OTROLIGT FIN PÅ. Hade dock svärmor med mig (som inte ens vet att jag bloggar) så några smygbilder kunde det inte bli tal om.....tyvärr.
Den var verkligen helt underbar, dock fanns bara st 1 som var ganska trång över armarna, därför blev det inget köp. Jag kan dock varmt rekommendera att ni provar denna.

KRAM

4 kommentarer:

 1. Hmm såg du om det fanns något kvar i strl 2-3? Är det värt en vända dit imorgon tro?

  Kram på dig och njut av massa fredagsmyyyyyyyyyyyyyyys!

  SvaraRadera
 2. Hihi, då måste du varit där efter mig idag. När jag var där fanns det en tvåa kvar. Blev inget köpt på Melange men däremot så slank det ner en kofta på Tessie. Hur gick det till???

  SvaraRadera
 3. Kära Sara, Tyvärr bara 0 och 1:or kvar....fick inte köpt något alls.....inget roligt.

  Pinglan: Men....typiskt, tänk att jag missade dig och alla 2:orna....trist.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken otur! När jag var där fanns det även 3or och 4or så jag provade men upplevde även jag att den var trång över armarna. Jag blev så överraskad att den var så underbar IRL, kunde inte se det från produktbilderna.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER