torsdag 12 november 2009

LVUVLIGA ACCESSOARER SOM PASSAR TILL ODD MOLLY

ÄNTLIGEN har mina ljuvliga sjalar kommit tillsammans med Odd Mollys Jacquard Socks och Knee Length Socks i Chalk! Så otroligt ljuvliga! Jag har även beställt en tredje sjal som fortafrande inte anlänt! Alla dessa vackra sjalar kan ni beställa via AMY på FITTS AND COMPANY och kommer från Bellarina Scarfs.


Otroligt välarbetad sjal, det var länge sedan jag sett så vackra sjalar och jag samlar på vackra sjalar.
Här tillsammans med Odd Mollys Melton Shawl Coat.


Den sjalen jag har på mig här tror jag heter "On Cupid " och är så otroligt vacker och skön på. Består av en blandning av ull och syntet för att inte bli stickig.Nu tänkte jag även visa upp den andra sjalen som heter "Fall Foilage", den har massor av volanger och är lite mindre ömtålig men inte desto mindre speciell och vacker.


När jag väl upptäckte dessa hos Amy kunde jag inte låta bli att beställa ett par stycken, de är otroligt prisvärda för den kvalite man får. Kan varmt rekommendera dessa. De ligger kring 60-90 USD beroende på modell. Frakten är inte särskilt hög så det kan vara värt att beställa från Amy om ni känner för en underbart vacker sjal som inte många andra i Sverige kommer att ha ;D

Idag har jag bara inte haft energi att sätta ihop dagens Odd Molly Oufit (får se om det kan bli lite senare). Var inne hos läkaren idag och fick röntgat buken. De upptäckte att jag hade mängder med gallstenar i buken och de är dessa som gett mig dessa hemska anfall som jag haft under snart 2 år. Jag kommer att bli tvungen att operera mig men det verkar vara en ganska enkel operation så jag tänker inte oroa mig. Jag är bara sååå glad att det inte var cancer.
STOR KRAM

9 kommentarer:

 1. Åh.. skönt att det inte var värre men tråkigt att behöva lägga sig på op-bordet.

  Sjalarna är ljuvliga.. jag fann något liknande (samma?) i en lokal butik här men hade med mina barn och make .. det säger allt? Det räckte med klock och koftval *fniss*..

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Skönt att det inte var något värre i alla fall. Även om det är nog så jobbigt. Jag har själv köpt en Fall Foliage för några veckor sedan så min kommer också nog snart nu. Fina! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra sjalar !!! Du lär bli ensam om dessa godingar!

  KRAM modellmini

  SvaraRadera
 4. Åh nej men vännen, gallsten gör ju så ont!!! Skönt dock att det inte var något värre och den operation ska ju vara en av de enklare.

  Tack för dina fina ord hos mig! Ja, det är samma designer som du har som jag har använt till bakgrund! Jag tycker hon gör så fina med behaglig färg!

  Älskar dina nya sjalar, så fina! Speciellt när du bär en av dem som på bild 4 !!!
  kram!

  SvaraRadera
 5. Fiiin fiina sjalar och vad skönt att det "inte var värre"! Kramisar

  SvaraRadera
 6. ÅH! "bara" gallsten om man får säga så. SKÖNT! Jättevackra sjalar. skulle också vilja beställa från Amy men jag vete 17 hur man gör för att säga att man vill att hon skriver ner värdet o skickar med vanlig post. Vet att A-K har berättat men jag har inte fått ändan ur bara.

  Det största grattiset blir det till "bara gallstenar" Det beskedet övervinner allt annat, eller hur?

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej vännen, vad härligt att höra att det "bara" var gallsten och inget annat otäckt! Det blir bra med en operation så att du får bort det där skräpet ur dig och får må härligt bra igen, eller hur! :)
  Det är bara några dagar sedan jag var inne på Amys sida och dreglade över de där ljuvliga sjalarna! Så otroligt vackra, de passar dig utmärkt!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Jag har också beställt en sjal från Amy som jag väntar ivrigt på. Usch vad trist med operation, min man har också haft två anfall sen i söndags fast då är det njursten det gäller. Han ska bli röntgad om två veckor, undrar varför man ska behöva vänta så länge?

  SvaraRadera
 9. Jag skrev en lång kommentar som tydligen kom bort då Blogspot la av. Får du två hälsningar av mig så blir det lite bonus :-)

  Vilka underbara sjalar! Gick in till Amy och tittade runt men dina bilder var mycke finare.

  Jobbigt att du inte mår riktigt bra men förstår att du är lättad när svarat var gallsten som kan behandlar och opereras bort. Skickar en styrkekram till dig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER