fredag 6 november 2009

ODD MOLLYS TIO I TOPP LISTA, NR 1 - 3 (ÄNTLIGEN)

Här kommer ÄNTLIGEN min topp tre plagg ur Odd Mollys höst- och vinterkollektion!
Inget oväntat, och jag tror att alla ni som läser min blogg visste villken som skulle hamna högst upp, eller hur? Så därför börjar jag bakifrån:
3. På tredje plats: #44 Taradiddle Dress (Red & Powder)

Denna föll jag för när den precis kommit ut hos TinTinstyle, jag slängde mig på datorn och klickade hem den direkt i min vanliga storlek, dvs i st 2. Det visade sig givetvis att den var alldeles för tight i den storleken och när jag väl skickat tillbaka den och skulle beställa den i st 3 så hade den tagit slut. Som tur var hittade jag den i en annan butik och lyckades till slut få tag på rätt storlek av denna. Powdern sökte jag länge efter och när jag hittat den för ett par veckor sedan köpte jag den men bara två dagar senare upptäckte jag att det var en rad fel på den. Reklamerade den och sitter nu och sörjer........

IRL bilder, den röda hade jag tyvärr igen bättre bild på men det ska åtgärdas, hag lovar!
                                                  

2. På andra plats: #40 INDY DRESS 


Denna klänning är en storfavorit pga av alla de fina detaljerna, den fina passformen och kvaliten. Jag blev helt förälskad när den kom och jag provade den första gången. Detta var mitt först köp ur höstkollektionen. Har använt den på jobbet såväl som på fester och den passar för alla tillfällen beroende på villka accessoarer man tillsätter!
Så här ser de ut  IRL.
1. På FÖRSTA plats: #133 Escapologist Dress (Powder)
så klart......

Ni som läser denna blogg vet att jag blev förälskad i denna på nytt när jag sett den på söta Veronica i Odd Molly Butiken. Den var precis så vacker som jag hade föreställt mig och lite till....VILLE HA! Men tyvärr hade det blivit något fel i designen så de såldes billigare och det var inte så många utav denna till försäljning. Efter många om och men lyckades jag få tag på denna i rätt storlek, min vanliga storlek, dvs st 2 (provade st 3 men den hängde på min kropp och jag kände av tyngden från klänningen....för det är en supertung klänning! Jag tog mod till mig och tog bort samtliga fransar på framsidan och nu är jag SUPERNÖJD med hur den blev.Precis som söta Evalena (SE HÄR), så beror det på dagsformen villka plagg som ska vara med på listan.
Jag har dock nägra favoriter till som inte fick plats och som faktiskt bör omnämnas:                           
#35 POINTELL ME DRESS#58 A-ONE SILK STRAP DRESS, ROYAL

Denna har jag ÄNNU inte införskaffat men jag kommer att leta med ljus och lykta efter denna när väl REAN sätter igång. En klänning at drömma om!

Ska försöka att sätta ihop Veckan "Budget Outfit" lite senare idag! Ha en riktigt bra fredag, snart är det fredagsmys.....
KRAM

3 kommentarer:

 1. Jag att klänningar skulle toppa din lista kunde vi ju räkna ut ;)
  Superfina allihopa!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Har du sett att silkesklänningen du åtrår kommit nyligen på Tradera i din storlek?

  SvaraRadera
 3. Zicrah: Tack, har sett den, får se vad den hamnar på för prisklass....hatar att vänta in långa auktioner....har verkligen inget tålamod.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER