torsdag 26 november 2009

DAGENS ODD MOLLY - #810 EVERYWHERE DRESS I ROSE

Här kommer dagens Odd Molly, jobbar hemifrån idag (halva dagen) och eftersom jag känner mig frusen satte jag på mig denna älskade klänning. Mitt enda problem är att den KLIAR!!! Har ni tips på hur man kan göra för att det inte ska klia....jo, jag vet ha något långärmat under, men då ska man hitta något som är snyggt nog att synas under denna skönhet. Här kommer i varje fall min version av denna.

Jag sätter till denna brosch av den enkla anledningen att det är snyggt men också att då ramlar den inte av från axlarna, tycker det är lite synd att OM inte tänkt till med denna modell som ju är såååå urringad att den faller av axlarna, kanske knytband i mitten hade varit snyggt och funktionellt.


Här tillsammans med underklänningen från JOY och skärp från Noa Noa.


Så vackra detaljer.


Älskar denna gammelrosa färg! SÅ FIN!!!

Får se om jag kan hitta något att ha under denna! Älskar ju klänningen och färgen.
Ha en fortsatt bra dag!

10 kommentarer:

 1. Jag tycker din idé med fjärilen (sländan?) är jättesöt! Jag läste tips att man kan stoppa ullplaggen i frysen.. hehe men någon testade och det gick sådär. (annars är ju sköljmedel ett knep om man har det hemma)

  KRAM och tack för dina glada tillrop i min blogg!

  SvaraRadera
 2. Du är jättefin!
  Känns som om den färgen verkligen är DU!
  Jag hade precis samma klänning, men sålde den på Tradera eftersom den blivit för stor.
  Buhu... jag får leta upp en i mindre storlek helt enkelt.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Den är ju sååå vacker på dig och älskar sländan! Men tråkigt att den är så stickig.. Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Den färgen är så fin med och jag tycker du fick ihop det bra med sländan o så med.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Den är sååå vacker på dig!! Tänk att det råkade sig att vi hade samma outfits på oss idag;) Hihi! "Brilliant minds think alike", så sant, så sant!:)
  Synd om den killar och sticks:/ Brukar ha OM:s silkes undies under, den är snygg med underklänningen från Joy (vill också ha).
  Fjärlien är som pricken över i:et, vacker detalj.

  Många kramar! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 6. Jättefin :) jag älskar min!!!

  Spetsklänningen från Yumi köpte jag på Nelly.com för 579 riksdaler. KRAM!

  SvaraRadera
 7. Himla fin på dig och helt rätt färg.
  OM har gjort många plagg som är lite knepiga vid axlarna; antingen ramlar de ner från axeln eller så går man runt och visar fula bh-band. Jag har löst det med "tutt-tejp". Lindex har 6m på rulle för ca 40kr. Rekommenderas

  SvaraRadera
 8. Ursnygg är du i den klänningen. Fast om jag får vara lite petig så heter den nog, Everywear dress har jag för mig. Jag spanar och spanar för en vacker dag ska jag bli ägare till denna i marinblått (det har alla hört till leda nu tror jag)från kollektionen 2008. Det måste ju vara någon snart som tröttnar på sin 0:a. Kram!

  SvaraRadera
 9. Det är en underbar klänning, och du klär verkligen i den.
  Jag har haft två, men sålt dem bägge.

  De kliar. Varför ull?! Isåfall kunde den väl varit fodrad?!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER