fredag 27 november 2009

VECKANS "BUDGETOUTFIT", FESTKLÄDSEL

Här kommer veckans "BudgetOutfit". Denna gången kommer den fina tunikan/kimonon från Vero Moda och inköptes för ett par år sedan. Älskar det fina broderiet och kontrasten mellan den puderrosa färgen och de svarta broderierna. Under denna har jag kjolen från Wera (Åhlens egen kollektion) och ett enkelt svart baslinne från H&M. Mer behövs inte för att man ska bli fredagsfin och prislappen är ytterst trevlig.


Älskar broderier och omlottskärning!


Riktigt festfin starx UNDER 1.000 lappen!

SUMMA:
Kjol, Wera: ca 399 kronor
Omlott Tunika, Vera Moda: 499 kronor
Baslinne, H&M: 79 kronor
TOTALT: 977 kronor

Allt detta kostar därmed mindre än en ynka liten Odd Molly topp, det tål att begrundas!
Kram vänner inom kort kommer en Dagens Odd Molly men idag när jag har min lediga fredag ska jag på Butiksinvigning och det ska bli JÄTTEROLIGT! De har ALLA mina favoritmärken så jag hoppas jag kan hålla i plånboken ;D


4 kommentarer:

 1. Va fint!
  Hoppas du får en trevlig kväll och kan hålla i plånboken... :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Superfint i svart och vit som vanligt :D Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Synd bara att tunikan förmodligen inte finns att köpa längre...

  SvaraRadera
 4. Grymt snyggt!! Åh, vad detta piggade upp min dag!:) Tack för det, vännen! Gillar din idé med att ha budget outfits, jättebra! Tycker sååå om tunikan och kjolen och hela vackra du!

  Tack och kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER