fredag 20 november 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - GAMLA GODINGAR!

Här kommer några älsklingsplagg som jag med säkerhet ALDRIG kommer att göra mig av med. Dessa har varit med ett par år och jag har använt dessa flitigt! Ett tag var jag liiiite för stor om rumpan för kjolen, men nu sitter den helt OK, tycker i varje fall jag. Vet tyvärr inte namnen på dessa vackra plagg, tror dock de kommer från samma år, dvs 2007. Någon som vet? Annalena, A-K, Katinka, Bina eller Pingla (ni som brukar ha stenkoll ;D).


Älskar rosbroderiet och omlottknytningen, så kvinnligt. Dessutom är denna tillverkad i 100% silke, extra lyxigt!
Japp, så fick vi en bild på rumpan också....beklagar.

Ha nu en riktigt trevlig helg och riktigt mycket fredagsmyyyyyys!
KRAM

8 kommentarer:

 1. Men åhhh va snygg du är! Allt siiter så fint på dig. KLäderna är såååå fina.
  Hoppas de kloka kan hjälpa dig med namn.
  Ha en super go fredag kväll.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jajamensan, jag har lite koll. Kjolen heter Charm Skirt och den är underbar. Kavajen är jag inte säker på, men jag har kjolen till den och den heter Polka Grease Skirt så jag skulle tro att denna heter Polka Grease någonting också. Kram och ha en fin myslördag nu!

  SvaraRadera
 3. SÅ snyggt!!! Och du behöver absolut inte skämmas över lilla Agnetha-rumpen! ;-) Herregud, du ser ju mig var o varenda dag med putmage och hängröv på min blogg!!!
  ;-)
  Du har jättefin kropp och du bär upp alla mollysar så snyggt! då menar jag ALLA mollysar!

  KRAM på dig knasfia! ;-)

  SvaraRadera
 4. Underbart snygg på dig gumman!

  SvaraRadera
 5. Åh, I love gamla godingar. Extra kul när det faktiskt är något plagg man aldrig sett. Tokfint var det (och du förstås!)

  SvaraRadera
 6. Säger som Katinka redan sagt - Charm skirt.

  OMs kjolar är väldigt rumpframhävande men man får väl se det som att man framhäver sina bättre sidor ;-)

  SvaraRadera
 7. Gud vad fint. Älskar verkligen kjolen. Vill ha :-)) Kram

  SvaraRadera
 8. Ååååhh!
  Beklaga inte! Rumpbilden är bäst;) Såå snyggt!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER