tisdag 24 november 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - VOILE SHORT DRESS

Idag har varit en dag full av möten och sedan spring till dagis....känner mig helt ihjälstressad!
Men nu har jag hunnit byta om från den obligatoriska mörka dräkten till något mera färgglatt och vackert.
Produktbild....boring


Tada: Voile short dress i RED a la Odd Molly-holic!

Här tillsammans med Odd Mollys rosa Spoiler skirt i samma rosa färg som broderierna på klänningen och ett by Malene Birger skärp för att tuffa till looken något, annars blir det lätt sockersöt.

Hoppas ni har en bättre dag än mig, är helt slut och redo för sängen redan....inte klokt!
KRAM

8 kommentarer:

 1. Hej, Är en ny bloggläsare som låter mig inspireras av alla "dagens outfit". Fantastiskt fina! Vad jobbar du med eftersom du får svida om när du kommer hem? Mvh Carina

  SvaraRadera
 2. Hej Carina: jobbar på ett mycket mansdominerat kontor där det är mörk klädsel (helst kavaj och kjol) som är standard. Speciellt när man har kundmöten. Vill inte gärna gå in på mitt arbete på bloggen, jag skiljer på arbete och fritid. Skulle jobbet få reda på mitt bloggande skulle jag uppfattas som oseriös och tappa i anseende hos mina manliga och kvinnliga kollegor. Därav att jag lever ut mitt mode/odd molly intresse på detta sätt....incognito för de flesta. Va roligt att du hittat hit!!!

  SvaraRadera
 3. Aha, jag förstår ;-). Jag har något liknande....Kommer ialla fall att fortsätta låta mig inspireras av dina outfits efter jobbet. Ha en skön kväll! /Carina

  SvaraRadera
 4. Du är tusen gånger snyggare i din dress än modellen på produktbilden!
  Har du klippt bort tofsarna, eller har du bara gömt dem?
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Så fin du är, som vanligt! Jag är sugen på en likadan men är osäker på storleken. Jag pendlar mellan 2 och 3. Hur upplever du att den är?

  SvaraRadera
 6. A-K: TACK söta och NEHE, stopp och belägg, nog för att jag hittar på en del men tofsarna skulle jag aldrig röra (det är ju så lätt att stoppa undan dessa bara);D

  Camilla: Tack!! Tycker denna ör ganska normal i storleken, jag tog min normala storlek 2 i denna. Det enda är väl att den kan bli lite tajt precis under bysten om storleken inte blir rätt. Mät din omkrets under bysten och be någon av Nätbutikerna hjälpa dig med måtten. Vet att Miss Greta har assisterat mig med måtten när jag bett om det ;D
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Tack för inspirationen! :)

  SvaraRadera
 8. Så fin, så vacker! Dennna voile short dress klär dig verkligen! Men du, inte stressa för mycket, i slutändan är det inte värt det! Jag arbetade faktiskt ca 2 år med yrke som var min dröm och karriär, men på 2:a året kunde jag till slut inte skilja vardag från helg...jag låg stilla i sängen och bara stirrade. Då jobbade jag dygnet runt nästan 7 dagar i veckan. Tog helg varannan var tredje vecka. Tyvärr hade jag inte skinn på näsan nog att säga ifrån vilket till slut resulterade i nytt jobb, ny bransch och ett arbete i dagsläget där mina 5 års studier på Universitet är ett minne blott :( Men, jag mår bättre nu fast det lutar lite åt andra hållet...jag skäms nästan när släkt och vänner ifrågasätter mitt nuvarande yrke...det syns liksom på dem "men du som studerat så.." Nåväl, var rädd om dig! Det är en hård yta därute! Stor KRAM!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER