tisdag 3 november 2009

DAGENS ODD MOLLY: LOVELY KNIT OCH KRÅSTOPPEN + LITE GOOD CHARMA ARMBAND

Idag har jag en lång startsträcka hemma och har därför klätt mig i min favorit Lovely Knit kofta i bomull från våren 2008 " Amore Spare Integritas" kollektionen. Under denna har jag en favorittopp som jag förgäves har försökt hitta på Tradera. Den har lång ärm med lite ballongärmsavslutning (jättefint under kavajer och koftor) och med mycket fint krås. Den är helt ljuvlig och jag önskar såååå att jag köpt två på en gång, när jag en vecka senare skulle ha en till var de givetvis slut överallt. Denna kommer från kollektionen "Hands of a Lover", dvs från vintern 2007.

Denna kombination är så klassisk och snygg, känner mig alltid avslappnat välklädd i denna.


Här ser ni den fina toppen under.


Många fina Good Charma Armband i silver, dessa älskar jag. De ska bringa sin bärare lycka och välgång och dessutom hjälper man kvinnor i Bali som lever på tillverkningen av dessa att bli självständiga och att låta sina döttra gå i skolan. Jag gillar shopping med ett social samvete......å så är de fantastiskt vackra.
Kan varmt rekommendera dessa, synd bara att de är relativt dyra att köpa.

Jag tänkte försöka ta lite outfitbilder av den nya vackra klänningen #133 Escapologist Dress senare idag. Hoppas vi ses senare!
KRAM och ha en bra dag allihop!

4 kommentarer:

 1. Du är jättefin! Ha en bra dag nu! Kram

  SvaraRadera
 2. Enkelt och snyggt!
  Jag hade ju min blåa Lovely knit igår och faktiskt åkte den på idag igen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är jättefin i outfiten. Visst är det typiskt att det är megasvårt att hitta favvoplaggen! Jag är ju så förtjust i Cupcake Longtop och hade jag vetat storheten med den hade jag köpt alla färgerna när de fanns!
  När jag ser dina fina armband blir jag att tänka på ett märke de säljer hos Sarabutiken. Det heter Cocos och är lite samma stil som de du visar upp. Tror det finns bilder på deras blogg.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Armbanden var superfina, jag är förtjust i smycken men ofta blir det att jag använder samma varje dag.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER