onsdag 25 november 2009

VACKRA MALENAMI VISAR UPP #53 SIDESADDLE DRESS I POWDER

Ni kanske minns att jag efterfrågade IRL bilder på denna vackra kreation som jag inte lyckats hitta i några affärer i min närhet? Underbara Malenami kom direkt till min undsättning och HÄR HAR NI ALLA BILDERNA!


Så fin IRL på söta Malena! OK! hon är supersöt och smal, men inte så där sjukligt anorektiker som Odd Mollys modeller, villket verkligen lyfter klänningen!Titta bara, villken skillnad! Jag säger det igen: Odd Molly borde se över sina modeller!


Så fina detaljer i ryggen!
Justeras genom att man drar i banden på sidan! Så smart!!


Så fin spetskant nertill! Undrar om man ska ta sin normala storlek, dvs en st 2. Annars har jag köpt st 3 på mina båda Indy Dresses och på min Taradiddle, men denna har jag förstått ät ganska generös i storleken.

TACK SNÄLLA MALENAMI FÖR DE VACKRA BILDERNA!!
KRAM!!!

2 kommentarer:

  1. Haaa!!:) Tack för dina rara ord:) Jag hade på mig storlek 1 och den stramade varken över brösten eller överarmana (är super muskulös..*Host!*). Till skillnad från min Taradiddle i grått har jag i storlek 2 och den är nog spänd över brösten och armana.
    Klänningen i chalk kommer nog att vara perfekt på dig, kära Odd Mollyholic, den tar fram dina vackra färger.

    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker Odd Molly borde engagera Malenami för att modella deras plagg! Modellen på produktbilden har ju inga bröst, ingen midja och klänningen bara hänger. Usch! Jag slår ett slag för kurvor och att modellen ska se levande ut!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER