tisdag 10 november 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT

Här kommer sent omsider dagens (jobb) Odd Molly Outfit. Jag tog dock med två/tre varianter när jag ända hade tid på morgonen. Var tvungen att gå på ett möte på förmiddagen, så maken fick vara hemma med lilla skruttan som fortfarande har 40 graders feber. Sedan fick jag åka hem och maken fick åka in till jobbet....detta pusslande med två karriärsjobb och familj...tufft, men så länge vi klarar det fortsätter vi. Barnen får dock ALDRIG komma ikläm, de går alltid före allt annat för både mig och min man.


Odd Molly Dudette Dress, Hunky Dory kavaj (SÅÅ FIN I RYGGEN), TiMo underklänning.


De passar perfekt ihop, Odd Mollysar och stilrena plagg från Hunky Dory.


Tillsamman med detta vackra skärp från Noa Noa blir det sååå elegant!
Här har vi Odd Molly Dudette dress tillsammans med en favoritkofta från Turnover och skärpet från Noa Noa. Man kan sedan tänka sig knee high strumpor i Chalk från Odd Molly och svarta stövlar så har vi en tuff men snygg och någorlunda stram kombo.

Har får paket från Amy på Fitts & Company. Ska bli spännande att se vad ni tycker...vi ses senare!

P.S. Lillskruttan mår fortsatt dåligt men hon är pigg och gosig. Hon äter som en häst och sover bra, så jag oroar inte mig, det kommer att gå över. Dessutom är det mysigt att vara hemma med henne och bara fokusera på ett enda barn.

KRAM!

6 kommentarer:

 1. Hoppas hon mår bättre snart då och vad fin du är i din Dudette. av någon skum anledning passade den klänningen inte mig och den är ett av de få plagg jag faktiskt skickat tillbaka. Kram

  SvaraRadera
 2. Superfint!
  Speciellt den sista bilden med koftan :)
  Hoppas att dottern kryar på sig och snart mår bra igen!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Det är en kollega till mig som arbetar med grafisk design som gjort designen på min sida. Jag hittade ingen gratis-layout som passade mig så hon fick uppdraget. Jag blev jättenöjd direkt :-)

  SvaraRadera
 4. Mmmm....Så fina kombinationer!Hör skärpet på kavajen till? Snyggt!
  Drömmer om en Dudette dress! Letar och letar på Blocket och Tradera efter en vit i min storlek. Trägen vinner heter det ju!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Krya på lilla dottern.

  Är jätteglad i min dudette. Däremot är jag inte toppenförtjust i hålet i ryggen. Ok när man har långärmat under (el över) men annars blir det inte så piffigt med bh-band el underklänning. Njaaa.... klurar lite på lösningar.

  SvaraRadera
 6. När du skrev så där så blev jag dödligt nyfiken över den vackra ryggen på kavajen. Den får du gärna visa nångång när du har tid!

  Vad fin den där klänningen blev med lite mörka plagg till. det såg man ju hos Pingla också och nu är jag överbevisad att den funkar även denna årstid!

  Skönt att hon är pigg lillskruttan trots hög feber. Såna små är ju helt otroliga hur de kan funka med hög kroppstemp!!Hoppas hon är bättre nu iaf.kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER