fredag 6 november 2009

VECKANS "BUDGETOUTFIT", INSPIRATION

Tänkte testa att se om ni kan tänkas vara intresserade av detta återkommande tema. Varje vecka på fredagarna tänkte jag sätta ihop Veckans "BudgetOufit" som visar på hur icke-dyra plagg kan vara nog så vackra och inspirerande som Odd Molly, Hunky Dory, by Malene Birger, etc..

Here we go:Hela denna outfit (dvs alla plaggen sammanlagt) kostar under 1.000-lappen!Här har jag lagt till min favoritaccessoar, handväskan! ÄLSKAR HANDVÄSKOR och samlar på dessa, precis som min man samlar på klockor. Har de 5 stora i garderoben: Louis Vuitton, Hermés, Mulberry, Gucci och Marc Jacobs (jag vet att jag hoppade över Prada....hihihi, medvetet). Jag vårdar dessa ömt och ser fram emot den dagen mina två tjejer kan ärva riktiga "Vintage" dyrgripar som ingen annan kommer att ha ;-)


Ni som har bra syn ser att detta är en klassisk Gucci Hobo i svart skinn (slät) med en underbar liten Guldfärgad väskberlock dinglandes.


Avslutningsvis, slänger jag på mig min varma och vackra kofta från Indiska! Så vackert arbete och otroligt billig.

Kostnad (exkl Gucci-väska)
1. Vit Tunika med spets, Lindex, pris 399 kronor
2. Underklänning, JOY, pris 299 kronor
3. Tights, svarta, H&M, 99 kronor
4. Svart Knytskärp, H&M, 99 kronor
5. Vackert broderad kofta, Indiska, 649 kronor
Total kostnad inklusive koftan: ca 1.545 kronor
(Halsbanden är dels ett egentillverkat långt pärlhalsband och dels det vackra strasshjärtat från KumKum)

Hoppas detta kan inspirera er att kombinera icke-dyra plagg på nya och oväntade sätt som skänker en vacker och romantisk outfit, oavsett prislappen.

"STIL ÄR INGET MAN KAN KÖPA SIG, DET ÄR NÅGOT MAN FÖDDS MED" ....mitt eget lilla ordspråk.

KRAM och trevlig helg!!

8 kommentarer:

 1. Hej! Tack för att du tagit fram vackra budgetalternativ. Tycker det är smått tråkigt att flesta Odd Molly-bloggar mest kombinerar Odd Molly med Odd Molly. Även om jag vet att det krävs en viss lite humoristisk personlighet till att klä på sig de färggrannaste och vildaste Odd Mollyn anser jag att det är lätt att hitta fint om man är beredd att betala dyrt. Därför tycker jag det är mycket mer intressant då man hittar personliga kläder billigt, på rea eller second-hand eller varför inte självsytt. Så fortsätt med dessa!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla rara Zicrah, jag håller med dig fullständigt. Det är betydligt enklare att hitta vackra kläder och kombinationer när man kan har pengar att spendera. Men det kräver finurlighet och känsla att hitta vackra plagg till överkomliga priser som passar ens stil. Jag har alltid varit välklädd, även som fattig student. Jag köpte vackra plagg hos myrorna eller andra second hand affärer som jag eventuellt justerade efter mina behov och såg alltid välklädd ut trots en tight budget.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Roligt att se en icke odd moly outfit också. Är också handväskfräslt men samlar mest Mulberry. Dock har det blivit en LV och en Chanel också i garderoben, men jag använder mina mulberry mest

  SvaraRadera
 4. Ja! Jättebra idé, supersnyggt blev det. Din blogg är absolut en av mina favoriter just för att du är så duktig på att kombinera olika stilar/plagg i olika prisklasser. Ser jag gärna mer av! /Sanna

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Jag gillar tunikan.

  Kul idé med budgettips.

  SvaraRadera
 6. Så läckert! Du är väldigt duktig på att kombinera och ser alltid välklädd ut.
  Är lite avis på din väsksamling:)

  kram

  SvaraRadera
 7. Riktigt bra med budget tips. Du får dem dessutom att se väldigt exklusiva ut! :)

  Önskar dig en härlig helg med mycket vila och fina mollysar ;) Kram!

  SvaraRadera
 8. Otroligt snyggt! En hel kanonfin outfit till ett billigare pris än en liten ensam Molly-kofta, tänkvärt!
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER