tisdag 24 november 2009

MER ODD MOLLY INSPIRATION FRÅN AMY

Gick in på Fitts & Company´s blogg och upptäckte att jag missat denna roliga och inspirerande Odd Molly video från vår vännina på andra sidan Atlanten. Här kommer den! Älskar hur hon tar fram HELT oväntade Odd Molly kombinationer, egentligen väldigt mycket mer BohemChic i stilen än vad jag är, men jag älskar hur dessa inspirerar mig ;D
OK!! Posen, ser aningen känslig ut.....jag vet.....;D
Precis som jag nämnt i mina kommentarer från igår, så säger jag det igen. Det är mycket smidigt att beställa från Amy, vi är en hel del Odd Molly-tjejer som som beställer från henne och det är både säkert och smidigt. Alla frågor man har kan man avhandla med Amy (avseende frakt, tull, moms, etc). Ni kan gå in HÄR PÅ WEBBSHOPEN och maila henne.

Ha en fortsatt bra tisdag! Vi ses senare idag!!

2 kommentarer:

 1. AMY är toppentrevlig! Men två veckor leveranstid och dessutom risken med tull (som jag såklart åkte på) gör att jag väljer Sverige ändå.

  SvaraRadera
 2. Hihi! Och du höll på sätt vinet i halsen när jag skrev hängröv i lördags! Gissa vad jag gjorde nu då! Men kaffet!!!!! *asg*
  Vilken pose!Törs man verkligen se filmen?

  Du är för rolig du!
  Stor kram
  (nu ska jag iaf kolla, är så nyfis)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER