tisdag 3 november 2009

EFTERMIDDAGENS ODD MOLLY, HUNKY DORY & BRANTING

Idag på eftermiddagen hade jag en hel del att göra och jag hade ett par möten. Det var dock ganska "casual" möten så jag slapp den svarta kostymen. Kände mig uppklädd fast med en "twist". Jag gillar som bekant att mixa så här bjuder jag på en härlig mix:

Underst, vars spets glimtar fram: Munthe plus Simonsen linne, sedan Odd Molly Fields of Lace och överst Branting väst. Lager på lager.


Ni får ursäkta mina blåmärksarmar...får blåmärken väldigt lätt och är dessutom ganska disträ.


Överst en favorit Hunky Dory kavaj.
Till detta mina nya fina "Tradera" stövlar.

Tänkte försöka införa en special varje vecka, typ Veckan Budget Outfit, där jag visar upp fina men relativt billiga plagg (dvs inga Odd Mollysar;-) som ett komplement till alla "Dagens Odd Mollysar".
Kram på er och ha en fortsatt trevlig kväll!

8 kommentarer:

 1. dina skor är to die för snygga, vilket märke är dom från?
  mvh J

  http://janesdreams.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Hej Jane,

  Vet tyvärr inte villket märke det är. Inget som är supersynligt i skon, tror dessutom de är tillverkade i utlandet. Men vackra är dem. Tack för komplimangen!

  SvaraRadera
 3. Det där var helsnyggt! Och stövlarna måste du vara meganöjd med - skitsnygga helt enkelt!
  Bra idé med budgetmix-tips!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du är så snygg i Branting-västen, och outfiten är ljuvlig!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Varje gång...! Varje gång! Varje gång jag kommer in här så blir jag smånipprig av det fina du har på dig! Otroligt snyggt IGEN! Älskar lager på lager!! Mycket snyggt med toppen, Fields of Lace och Branting västen... o så världens snyggaste Hunkydory!! Wow! Och stövlarna är mmmmm... :)

  Bra idè med veckan budget outfit:) !! Väntar ivrigt. Dessa är en av mina snyggaste "budget outfits" tycker jag - nästan allt från Indiska eller Zara (med budget här menar jag inte superbilligt, men MYCKET billigare än t.ex Odd Molly). Tycker dessa klädesplagg är de mest använda jag har, bra investeringar ;)
  http://malenami.com/romantisk-idag/
  http://malenami.com/suomen-joutsen/

  Kram, Malenami

  SvaraRadera
 6. Alltid kul att se nya outfits för inspiration behöver inte alls vara Odd Molly heller. Du är alltid så "välklädd".

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt och jag älskar stövlarna!!!

  SvaraRadera
 8. You Have a Lovely style and put Together Different designers really well!

  I love coming to visit your blog - Soo Many Pretty Things to see!

  Klem

  Mxx

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER