torsdag 26 november 2009

ODD MOLLY PRE-SPRING VS REA-SHOPPING

Känner mig ganska ensam om detta (vet dock att där är några andra som EvaLena, A-K och Katinka som inte heller verkar alltför sugna) men jag har faktiskt INTE fastnat för något enda plagg i den presenterade OM pre-spring kollektionen. Känner mycket hellre för att se om jag kan få tag på två plagg som jag tidigare antingen ratat eller som jag helt enkelt tyckt var för dyra. Här är tre sådana plagg som jag verkligen skulle vilja hitta:


#129, Brand New 2 Hand dress i Choco


#105 Noblesse Coat i Blue eller Choco
och


#58 A-One Silk Strap Dress i ROYAL

Dessa är mina önskeplagg som jag verkligen skulle älska att få tag på! Har bjudet ett par gånger på Tradera på denna vackra silkesklänning men den har alltid rusat iväg....så nu hoppas jag på REAN. Får se om det finns något kvar, när det väl blir dags...
Har ni några drömplagg som ni drömmer om att få tag på, antingen på nätet eller på REA? Och ärligt talat vad tycker ni om pre-spring kollektionen? Tycker det är alldeles för mycket rutigt och blomigt för min smak...men smaken är ju som baken....som tur är.
KRAM

13 kommentarer:

 1. Oj, vad jag håller med dig. Inget från prespring som jag gillade.
  Och de tre plaggen som du har på din lista har jag på min också, en one-silk omlott också och en hearted tunic. Nobless coat råkar jag ha liggandes på byrån väntandes till julafton ;-).

  SvaraRadera
 2. Jag är med dig!!! Broderade blommor är inte jag alls, så jag ska inte köpa något ur Pre-spring.
  Det jag är sugen på just nu är en #004 Velour Dress tunic i Chocolate (har du sett någon i strl 2??)

  SvaraRadera
 3. De du har uppradade är riktiga favoriter, tänker "kanske nångång..."
  Prövade Brand New 2 Hand vid Sköna Clara i Royal och gissa om jag blev kär!:) Älskar också "rödluve" jackan.. Silkes klänningen skulle vara så snygg med uppsatt hår och röda klackar, mycket sensuell. Ha-begär!!

  Kramkram!

  SvaraRadera
 4. Nej tyckte väll inte heller att det var wow. tyckte om alchemistry tunic och skall köpa en sådan i blå. Men ngt annat blir det inte.

  SvaraRadera
 5. Verkligen fina! Väntar själv också lite mera på rean än på nytt! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Vi är riktigt lika i mycket du och jag :)
  (jaja... det visste vi ju redan!)
  Känn dig inte ensam, jag är på din sidan!
  Inget jag vill ha från prespring... men REA-shoppa ska jag göra :) Det finns massvis som jag kan tänka mig om det blir riktigt bra rea. Är det t.ex 50% så kan jag tänka mig det mesta i min storlek ... hihihi.
  Det är några riktiga finingar du valt ut!
  Håller tummarna och lovar att hojta till om jag springer på dem på rea i din storlek!
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Jag vill ha lite ur vår släppet men rean är ju inte fel. Finns ju lite godbitar som man vill ha och hoppas de kommer på rea.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag vet inte riktigt med prespring. det finns så många fina grejor vid snabb granskning men jag tycker det är så mycket midsommar över alla o känns inte alls prespring. snarare mid-summer! Brand new haaar jag ju redan*skryt skryt* och jag känner mig rätt nöjd med höst/vinter också. Men en pointell dress som du sålde i dagarna skulle jag vilja lägga vantarna på!!!

  Summa sumarum: presprung hinns med så småningom!!!

  KRAM på dig

  SvaraRadera
 9. Håller helt med. Pre-spring får vara för mig. Jag satsar hellre på rean. Det finns flera plagg från höst och vinter som jag fortfarand ekan tänka mig. Varför inte lite basic-plagg och koftor? Kram!

  SvaraRadera
 10. Ja, du vet ju vad jag tycker. Är inte alls sugen på det som kommer nu och ska faktiskt försöka undvika rean också om jag kan. Våren kommer ha en massa jag vill ha så jag sparar till det nu istället. Men de där plaggen du vill ha är jättefina och jag kan nog tänka mig att du kanske kan få tag på dem på rean! Kram

  SvaraRadera
 11. Prespring är alldeles för "bondskromantisk" för mig. Inte för att jag mycket från Molly, men håller på och bygga upp en Molly-garderob när jag nu äntligen kan passa strl 4. Kolla föresten trendsales.dk, det brukar finnas mycket silkesklänningar till salu. Och inte så mycket kopivaror.
  Eva

  SvaraRadera
 12. Inget prespring för min del heller. Jag kan säkert hitta något på rean annars väntar jag till vårkollektionen kommer.

  SvaraRadera
 13. Bondromantik gillar jag - men inte allt.. och när blusarna med råa kanter får en prislapp på nära 1900:- då backar jag. (det är lite sjukt pris även om de i övrigt kanske är jättearbetade)

  Röstar för rea - för din del!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER