lördag 7 november 2009

ODD MOLLY I TV-SOFFAN OCH SÅ IDOL-ERIK.....WOW

Nu på morgonen, när jag fortfarande går i nattlinnet och inte hunnit ta fram "Morgonen Odd Molly Outfit" tänka jag lägga upp lite bilder på Malou i programmet "Eftre Tio" där hon igår än en gång hade Odd Molly på sig, dessutom MIN älskade "Cupcake Top" i Royal....så fint.


Dessutom hade Helena Bergström allas vår älskade "LIVEALOT" blusen vid ett annat tillfälle.

Dessutom måste jag dela med mig av detta klipp från gårdagens "IDOL". Erik, var HELT i en klass för sig, villken röst den lille killen har....OTROLIGT! Låten är kanske inte en av mina personliga favoriter, men som han sjöng den igår är jag beredd att ändra mig.

1 kommentar:

 1. Jo just det ja!
  Jag fick tag i "ditt" knytskärp på HM igår :)
  Ibland är det bra att bo lite off :)
  Nu ska det testas till massvis av plagg. Testade till Livealoten igår och det var perfekt!
  Tack för de fina orden!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER