söndag 8 november 2009

GÅRDAGENS OCH DAGENS ODD MOLLY

Det blev en hejdundrans fest, gästerna kom vid kl. 18.00 och gick hem vis 01.00 tiden.....och ändå är vi samtliga småbarnsföräldrar. Mycket prat, skratt och gott vin ;-)
Det var ett trött gäng imorse, både barn och föräldrar, men roligt var det. Nu ska vi iväg och drika kaffe och äta kaka (som jag bakat) hos våra vänner. Vi hörs senare i eftermiddag!


Idag har jag på mig min älskade 4 continent X-stich dress med JOYs underklänning samt Odd Molly knästrumpor från förförra året samt kappas från Tosca Blue (tyvärr syns inte alla underbara detaljer på denna, boryr på hela högerarmen, silkeschiffong, underbara knappar och fantastisk passform). Till detta toppar jag outfiten med min vackra Marc Jacobs Stam Hobo.Lite utomhusbilder med variation...kappa från Noa Noa.

Igår kväll var det givetvis premiär för vackra Escapologist Dress, dock inget jag kan rekommendera att ha på sig när man lagar mat i köket. Fastnade i vartenda skåp i köket och tog sönder spetsen på ett ställe som jag lyckats få lagat nu på morgonen.

Det var allt för nu, vi ses senare ikväll!


9 kommentarer:

 1. Hejsan! Jag hittade till din blogg igår iom att jag också har blivit odd molly-frälst. En fråga - hur är Odd Molly i storlekarna? Är 2 = M? Jag kommer att fortsätta följa dig, underbar blogg verkligen! //Linda

  SvaraRadera
 2. Linda: Tack för din fina kommentar, kul att du gillar bloggen:D När det gäller Odd Molly storlekar så beror det lite på vilken modell det rör sig om. St 2 motsvarar ungefär en normal st 38/liten storlek 40. I vissa klänningar kan man dock behöva gå upp en storlek och samma sak med vissa kappor/jackor. Du får prova dig fram, efter ett tag vet man ungefär villka storlekar man drar i olika Odd Molly modeller. Lycka till med ditt samlande;-)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Det är den absolut snyggaste x-stitchen som finns enligt mig och jag är såååå avis!

  SvaraRadera
 4. X-stitchen är helt UNDERBAR i den färgen och den klär dig så bra!
  Du är så snygg i din Escapologist Dress! Precis som du skriver är det nog ingen klänning man bör ha och göra en massa sysslor i. Utan i den ska man bli uppassad och bara vara fin. Tur att du kunde laga den.
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Sanni bus: Tack snälla, är benågen att hålla med dig;D Denna är den enda X-stitchen som hamnat i min garderob, just för att den är så stilren och speciell. KARM

  SvaraRadera
 6. A-K: Tack snälla A-K, ja, det var tur men jag har lärt mig en läxa....aldrig mer...passa upp i den utan bli uppassad istället ;D
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Vad fin du är..
  Älskar 4 continent X-stich dress...Min favorit tunika..
  Ha en bra kväll..
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jättefint och stilrent som vanligt! Tur att klänningen gick att laga!

  SvaraRadera
 9. Du är underbart vacker i alla dina fina klänningar.

  http://erikaeveryday.blogg.se/

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER