torsdag 19 november 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT, VOILE SHORT DRESS I RED

Idag kände jag för lite färg! Ska nu jaga min sk läkare för att försöka få en operationstid....tänk att man ska behöva göra detta....att man inte kan förvänta sig någonting från vården idag. Sedan blir det till att srpinga en massa ärenden efter jobbet och hämta upp tjejerna på dagis. Jobbar halva dagen hemifrån idag och resten på kontoret....hektiskt.

Jag som älskar accessoarer och särskilt väskor, var tvungen att ha med en av mina absoluta favoriter. Guccis Indy Bag. Älskar denna och använder den tyvärr alltför sällan...hmm, får ändra på det.


Till Odd Molly Voile Short Dress i Red har jag mitt H&M skärp, mitt fina linne från Twist&Tango samt fina tights från by Malene Birger som har små klädda knappar på sidan längst ner vid foten.

Fick rensa hallen i en 30 minuter bara för att kunna ta denna helkroppsbild ;D


Redo för att gå ut! Har på mig min vackra pliserade kappa från 5th Avenue Shoe Repair som jag bara ÄLSKAR!
Jag hoppas ni alla får en rikgtigt fin dag! Vi ses lite senare idag!
KRAM

P.S. Tack för alla tips om Native Shirt, jag vet att jag skulle kunna köpa den och sälja den vita. Problemet är bara att denna är ganska dyr, ca 2.200 kronor i nypris och det man får på Tradera är kanske inte lika högt och jag är inte sugen på att gå back på denna vackra blus. Men om någon vill köpa mina fina blus som endast är provad vid två/tre tillfällen kan ni lämna en kommentar. Pris som önskas är 2.000 kronor (inkl frak). D.S

3 kommentarer:

 1. Snygg som alltid! Love your bag :-)

  Håller du på att tömma Molly-garderoben? Du har så många juveler ute på Tradera så jag är orolig att det blir tomt...

  SvaraRadera
 2. Du är så grymt snygg i den där outfiten! Har aldrig varit sugen på den där blusen, förrän nu - supersnygga är ni, du och blusen och resten! :-)

  SvaraRadera
 3. woooooo... Tuggar på underläppen:/ SKALL nog också haa.. Kappan är underbar och väskan härlig (passar outfitten perfekt!), kul när du visar upp dina skatter. Vill se många mera väskor!!

  Vacker är du, som en dröm!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER