fredag 20 november 2009

30.000 UNIKA BESÖKARE SEDAN STARTEN I SEPTEMBER!! WOOHOO!!

Vill bara Passa på att Tacka ER, mina kära läsare (och mitt trogna gäng av Odd Molly-systrar)! Har precis insett att jag sedan starten i september haft mer än 30.000 unika läsare på bloggen! Tänk Att Odd Molly kan Skapa ett Sådant Intresse, för jag har ju förstått att det är DETsom lockar hit er, D Själv står jag här förstummad och kan inte riktigt förstå hur min lilla blogg kan intressera så många. Jag tackar och bugar! Det är era fina kommentarer och er input som får min blogg Att blomstar och som får mig att må bra! När jag är som mest nere kan jag alltid surfa in på bloggen och läsa era fina kommentarer, så blir jag glad och finner ny styrka.


Ni är helt underbara! TACK! för att ni stannar upp hos mig en stund och för att ni ibland lämnar avtryck efter er här på bloggen! NI ÄR BÄST!
SOV GOTT, SÅ SES VI IMORGON MED "VECKANS BUDGETOUTFIT".

7 kommentarer:

 1. Det är GRYMT många besökare på så kort tid - grattis! :o)

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Jag prenumererar på bloggen via Bloglovin och läser den alltid. sedan kanske inte alltid tiden räcker till för kommentarer, men du har alltid så vackra kläder och inspirerar mig. Kram!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis! Jag är inte förvånad, du har en jättefin blogg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul!!GRATTIS!!
  Jag blir mer och mer sugen på att skaffa nån slags statistik jag med. som det är nu har jag ingen aning om hur många som är hos mig o hälsar på.

  Vad kul för dig - 30000!!!Inte klokt vad mycket folk. Ta åt dig äran, din blogg är så läsvärd!

  KRAM på dig

  SvaraRadera
 5. Trettiotuuusen kramar från mig! Vad kul! Jo, vi har nog följt noga med på bloggtoppens sida (tema:odd molly) hur du skjuts upp till toppen med besökarantalet:) Det är otroligt många läsare på så kort tid, fast egentligen är det inte så överraskande.. Din blogg är fantastisk och du har ett så stort fangäng här i Finland;)

  Grattis än en gång! <

  kolla här! Bloggtoppen

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER