måndag 30 november 2009

VACKRA SJALAR HOS AMY....SÅ VACKRA, PERFEKTA TILL ODD MOLLY

Vill bara tipsa om dessa vackra sjalar som nu kommit in till Amys butik FITTS & COMPANY, det enklaste är att lämna en kommentar på hennes BLOGG eller maila henne (adressen framgår av webb butiken och bloggen) om ni är intresserad av dessa. Det var ett MKT bra pris på dessa, tror det var kring 100 USD för denna underbara kvalite, tillverkade i cashmere och med silkesbroderier!!


Som ni ser passar denna perfekt med Odd Mollys Alpaca Mix long cardi.....ni kan ju gissa om jag gillar denna?


Finns även i rött och i...


duvblått.....alla dessa val ;D
Ja, ni gissade rätt....har redan betsällt....hihihi.


Sen VET jag inte om ni ALLA fått tillfälle att se denna video med MYCKET Odd Molly inspiration även om jag haft med denna för inte så länge sedan. Här har ni chansen igen, om ni missade den förra gången....gillar alla dessa udda Odd Molly kombinationer och de vackra handmålade gummistövlarna!!!

Stor Kram på er alla, lovar återkomma med dagens Odd Molly så snart det blir tillfälle idag!

4 kommentarer:

 1. haha jag kan tänka mig att du gillar dessa. Är ju din still, tycker jag :-) Älskar Amys vilda kombosar.
  Jag måste passa på och fråga vad du har för exoktiskt i din? Själv har jag grekiskt påbrå (kanske inte så exotiskt)KRAM

  SvaraRadera
 2. Jaa de där sjalarna är toppenfina!

  Men man kan ju inte ha allt... ?

  "Dear Santa...."

  SvaraRadera
 3. Å nej, inte den där videon igen! ;-)

  Skojar bara. Supervackra sjalar! Den röda var underbar!

  Hoppas allt är bra . kramis!

  SvaraRadera
 4. Super fina!
  Hej sötis. haha ja jag tror ingen kan missa den nu :D Jag MÅSTE ha en sådan! hoppas bara att de gjordes i strlk 4a! de äldre kollektionerna gjordes ju bara upp till strlk 3 har jag för mig.
  Skall fråga ALLA om de har sett den! :D haha

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER