onsdag 11 november 2009

DESSA ÄLSKADE ODD MOLLY SPOILERS....KAN ALDRIG FÅ NOG AV DESSA!

Satt precis och veck ihop tvätt när jag insåg villken mängd av dessa godingar som faktiskt hamnat i min garderob genom åren. ÄSLKAR dessa vackra och så användbara plagg. Jag använder dessa minst ett par gånger i veckan och känner mig alltid extra fin och självsäker med dessa på. Här kommer min egen lilla kavalkad:

Som små godisbitar, små vackra praliner...
Chocolate


Midnite Blue


ROSE
Älskar dessa plagg, som enbart får skymta fram gömda under lager av andra plagg och ändå så vackra och användbara! Ser fram emot att se villka färger som kommer till våren. Samlar ni också på dessa i olika färger eller struntar ni helt och hållet i dessa godingar?

STOR KRAM!

8 kommentarer:

 1. MEN vilken godispåse du visar upp! Lova att fråga mig först om du någonsin får för dig att sälja den midnattsblåa kjolen. Antar att vi drar olika strl upptill men nertill kanske jag skulle funka i dina strl.

  Jag är ju totalsåld på Spoilers! Din samling är verkligen helt underbar!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. WOW vilken fin samling!
  Jag älskar också känslan av att ha de på mig och att det bara sticker fram en liten spets någonstans :)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Mmm, din samling är ljuv. Jag har en likadan och köper alltid en underkjol och en tank eller underklänning varje säsong. Jag får aldrig nog! Kram

  SvaraRadera
 4. Underbar samling du har!!! Jag har en liten samling spoilers; två kjolar samt en klänning :)Älskar spetsen och den lyxiga känslan!

  Pst! Jag har NY blogg. Ingen Sunblizz mer...nu är det Sara som gäller ;) KRAM!

  SvaraRadera
 5. Jep, tycker oxå att plaggen är mycket användbara. Har dock inte alls lika många som du. Men till våren blir det iaf en till spoiler tank och en kjol i ngn hörlig färg. Jag har i färgerna brunt, powder och rose. De passar ihop med många plagg faktiskt.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Upptäckte Spoilers för ca tre månader sedan...har ett set i rose och har även ett set i en blå, mönstrad variant. Känner mig så fin i dessa!! Ser fram emot vårens varianter...din samling är jättefin, som en OM-regnbåge.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Helt ljuvliga! Du har en underbar samling! Är ägare till två set, kjol+klänning, i rose och purple. Vill gärna ha fler! Ett linne i powder skulle sitta fint.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER