tisdag 17 november 2009

MIN NYA KLOCKA FRÅN COCOO

Tänkte bjuda på lite bilder av min nya fina klocka/klockhalsband från COCOO. Jag blev verkligen glatt överraskad! Superfin med vacker kedja till.Älskar verkligen alla detaljer på denna och att man kan öppna och stänga locket.


Pris för denna ca 350 kronor och det tog bara två dagar att få den! Kommer nu på att fundera på villket halsband jag ska beställa från Cocoo. Har ett par favoriter jag är lite intresserad och sugen på.


Det här söta halsbandet som är som ett litet tittskåp!


Eller detta söta halsband med öppningsbar kuvert....så sött!
Båda kosta kring 300 kronor vilket jag tycker är överkomligt för ett fint halsband som INTE är H&M, dvs lite ovanligare än H&M.
Hoppas ni har det bra och ha en fortsatt bra kväll!
KRAM

8 kommentarer:

 1. Vilken jättejättefin klocka!

  SvaraRadera
 2. Klockan var verkligen supersöt! Jag gillar såna där lite större grejor så det känns att man har ett halsband liksom
  SEn de andra är det dött lopp emellan. Båda är bedårande och jag röstar på: BÅDA två!
  ;-)

  KRAM på dig

  SvaraRadera
 3. Jaa den ser så jättefin ut - jag tipsade om den i min blogg för några dagar sedan. Skoj att du köpte den och visar upp på nära håll!

  SvaraRadera
 4. Toppenfin är din klocka. Jag har också en liten favorit, men man blir ju tokig. Jag skulle definitivt kunna shoppa hela dagarna utan att bli uttråkad det minsta. Hemskt, men sant. Har köpstopp egentligen fast jag brutit det lite nu... Jobbigt. Kram!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken vacker klocka!!! kram!

  SvaraRadera
 6. Jag glömde att fråga en sak! Ditt fina svarta H&M-knytskärp, hur ser det ut på baksidan (ryggen). Jag undrar därför att jag köpte ett liknande skärp idag och det ska också snos ett par varv runt magen, men det blir alldeles knöligt bak till liksom....blir ditt det också eller?
  Kram igen!

  SvaraRadera
 7. Ääälskar din klocka! Sådan får det nog bli. Absolut överkomligt pris också.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER