tisdag 10 november 2009

FLANELL ODD MOLLY TUNIKA, #148 GLAZING CHECK 1/S TOP

Tänkte fråga er, odd molly-experter, vad ni tyvker om denna tunika. Har inte riktigt bestämnt mig än om jag gillar den eller inte. Älskar detaljerna och passformen men jag har alltid varit skeptisk till rutigt och till flanell. Det blir oerhört snabbt trist, urtvättat, nopprigt och förlorar ofta all form. Hur upplever ni som har Odd Mollysar i flanell kvalitén? Är det någon som har denna blus och som tvättat den? Hur blir det efter tvätt?Fin spets!!


Med standard H&M skärpet som blir pricken över i:et över villken outfit som helst.


Vad tycker ni ska den behållas eller skickas på försäljning? Hiss eller Diss?

KRAM!

21 kommentarer:

 1. Helt klart hiss! Jättefin, speciellt med H&M's skärp! Tycker du ska behålla den :)

  SvaraRadera
 2. Helt klart behållas, den sitter perfekt på dig och är super fin! kram

  SvaraRadera
 3. Jag har en check me andress dress och blusen från höstsäsongen. De är tvättade fem gånger vardera och de håller passformen fin fint, inga noppor. Supermysiga nu när det är kallare.

  SvaraRadera
 4. Oj, svårt att svara på det där. Jag tycker att den har underbar passform och sitter hur fint som helst på dig. Sedan tycker inte jag heller om flanell, jag tycker inte om rosa och jag tycker inte om Glazingspetsen i det där mönstret, men det är ju bara min personliga smak. På dig är den jättefin! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag ska villigt erkänna att jag *inte alls* har tittat på den där toppen på produktbilderna. Men OJ vilken fin passform det är på den! HISS!
  (Jag har höstens Check me blouse och tycker att den har hållt sig fin, dock har jag bara tvättat den ett par gånger än...))

  SvaraRadera
 6. Jag tror mer och emr att du och jag har precis samma smak :-). Jag ogillar rutigt och flanell skarpt, men dendär, var bara för underbar på dig. En av mina bästa vänner har en gammal OM blus i flanell och den är jättefin i tyget fortfarande.

  SvaraRadera
 7. Har inte kommenterat hos dig innan, men varit inne mycket hos Katina.
  Toppen ar jattfin pa dig! MEN... Jag kopte samma blus men i bla/rod rutigt tyg for jag ALSKADE passformen och detaljerna, men nar det val kom till kritan sa bestamde jag mig for att lamna tillbaks den for jag tyckte den sag FOR rutig ut och jag nog skulle trottna pa den snart och inte fa sa mycket anvandning for eftersom den ar sa iogonfallande. Men den ar sa himla fin i passformen... jag onskar att den gjordes i vanligt bomullstyg och ej rutig!

  SvaraRadera
 8. Den blir ursnygg med HM-skärpet till. Det liksom "klär ner" det sockersöta och käcka på något sätt. Om du trivs med den ska du behålla den. Jättefin tycker jag. Kram!

  SvaraRadera
 9. Jag är jätteförtjust i flanell(igen - efter att ha ratat det sen det var modernt sist för typ 15 år sen eller nåt ;-)) och har ju check me plagg som funkar finfint trots tvätt.

  jag är inte så förtjust i den där rosa på mig själv men jag tycker du är jättefin i den, precis som Ina i sin klänningsvariant (tror iaf att det är typ samma färg). Den sitter hundra ggr bättre på din än produktbilden men det är vi ju vana vid nu, eller hur?!
  ;-)
  Hur tycker du själv eg? Den är jättefin på dig så för mig blir det: HISS!

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Den var ju supersnygg på dig, speciellt med skärpet! Basterat på det säger jag hiss. Sen är inte jag heller en vän av flanell, men kanske kan det fungera på en molly? :)

  SvaraRadera
 11. ohhhh jisses kors och amalia!! Behåll tok quinna!! Eller om det är en strlk 4a (yeah right ;) ) så sälj till mig :D :D Den är ju så snygg! 1000 ggr snyggare på än produktbilden! Jag MÅSTE ha en sådan! Var hittar man en sådan? Supersnygg med H&M skärpet också.

  SvaraRadera
 12. Har en check me tunika och en likadan som du har på dig fast i klänning och har fått många komplimanger...tycket att det är riktigt bra vardagsplagg, har dem ej till festligare tillfällen och de är riktiga favoriter, kram o tack för all inspiration du ger1

  SvaraRadera
 13. Hiss - snygg passform och vacker färg.
  Har själv check me adress och den är fortfarande lika fins som när den kom till mig. Sedan är det skönt med flanell denna årstid så mitt råd - behåll!

  SvaraRadera
 14. Jag älskar mina flanell-plagg och tycker du var superfin i den här blusen. Den sitter perfekt på dig! Behåll den och bli vän med den :-)

  SvaraRadera
 15. Du är superfin, den sitter som en smäck! jag har dissat den på produktbilderna men när jag nu ser den på dig börjar jag fundera.
  Verkligt snyggt!

  kram

  SvaraRadera
 16. Håller med andra!

  Jag har verkligen inte gillat den på produktbilderna, men vilken passform! Den är ursnygg på dig. Men du måste såklart känna efter om du kommer att använda den eller ej.

  SvaraRadera
 17. Den är perfekt och jättesöt på dig!

  SvaraRadera
 18. It's a njaaaa. Den är toppenfin på dig men känns kanske inte som din stil?
  Fast du lyckades ju styla till den Mollyholic-style :-)

  Shit, nu lät jag tokneggo i förhållande till alla andra. Sorry

  SvaraRadera
 19. Mycket snygg på dig som har lite mörka färger

  SvaraRadera
 20. Hihihi... jag skulle kunna kopiera Katinkas svar rakt av!
  Passformen är som GJORD för dig. Jag gillar inte heller flanell, inte denna skrikiga rosa och inte spetsen.
  Efter vad jag sett av dina kläder du visat upp här i bloggen så känns den inte riktigt DU... tror att du förstår precis vad jag menar!

  KRAM

  SvaraRadera
 21. Denna låg på min "vill ha lista" inför höst och vintersäsongerna men sen har jag inte sett den i någon affär och faktiskt inte känt mig speciellt manad att klicka hem den heller. Men jag tycker fortfarande att den är fin. Jag kan iofs hålla med om att man kanske tröttnar snabbt på den.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER