onsdag 4 november 2009

MIN 10 I TOPP ODD MOLLY LISTA, NR 10 - 7

Jag tänkte efter Katinkas uppmaning (se HÄR) lista mina favoriter ur Höstens och Vinterns Odd Molly kollektion. Jag tänkte börja lista mina favoriter bakifrån och ta en tre-fyra stycken i taget, dvs dra ut på det i varje fall i tre dagar ;-) Tänkte visa både produktbilden och IRL bilder på de plaggen jag valt att lista. Here we go:


På plats nummer 10
#233 LOVELY KNIT i ALMOST BLACK


IRL med den vackra Doile Blouse under.

Detta är ett favoritplagg samtidigt som jag tröttnat en aning på att "ALLA" har denna kofta/kavaj. Hade bestämt mig för att inte handla en till ut årets kollektion, men kunder efter ha provat denna till DOILY blusen inte längre motstå den. Gick ner en storlek, till storlek 1 och NU älskar jag detta plagg mer än någonsing. Villken skillnad det gör när ett plagg sitter som det ska.Plats 9
#127 Pow Wow Jacket

Jag blev förälskad i denna redan när jag såg produktbilderna. Tänkte att NU ÄNTLIGEN ska jag kunna ha Odd Molly på jobbet också. Det tog väldigt lång tid innan den dök upp i butik men efter att ha provat denna till mina plagg här hemma bestämde jag mig för att lämna tillbaka den. Den satt inte klockrent som kavaj, inte som en kavaj för nästa 3.000 kronor SKA göra. Kan ångra det lite och hoppas nästan att jag ska hitta den på REAN. Vacker är den i alla fall och klockren på fina A-K.Plats 8 #130 Cupcake Top, Chalk


Denna topp ÄLSKAR jag, så fin som en lite blus under en kavaj eller som en vacker sommarkofta över en ärmlös klänning. Vackra detaljer och ser oehört välarbetad ut. Ett klassiskt plagg att älska i många år framöver. Denna slog jag till på när den kom till AMY och jag är så glad att jag köpte den då. Det var inte många butiker som valde att ta in den. Tog slut på NK redan efter 3 dagar.


Plats 7  #139 Glazing Superfrilled Top
Var otroligt nyfiken på denna när den kom. Trodde nog jag skulle se ut som en liten gräddbakelse i denna, men ACK så fel jag hade. Blev huvudlöst förälskad i denna goding som är så vacker och skön på. Ett riktigt bra köp! Har redan hunnit använda denna en hel del.

Imorgon kommer nästa tre favoritplagg på listan, nr 6 - 4. Hoppas ni får en trevlig dag, ska försöka sätta ihop en dagens Odd Molly lite senare idag. Nu på fredag blir det premiär för dagens "Budget Glamchic Outfit", hoppas att ni kommer att uppskatta det!

KRAM

7 kommentarer:

 1. Vad kul att du antog utmaningen och du är så fin så i dina fina plagg. Jag hoppade över Lovely Knit nu i höst, men tänkte satsa på en till våren istället. Kram

  SvaraRadera
 2. Det här är ju hur kul som helst! Riktiga godbitar du har plockat ihop, det ska bli kul att se vad so hamnar i toppen sen.
  ska också plocka ihop en topplista, ikväll.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Spännande att se fortsättningen, och fina plagg du visar allihop! Jag har ju tyckt som du om lovely knit och envist låtit bli att skaffa mig en, men nu har jag plötsligt två stycken, dock inte från höstens eftersom jag inte gillar ull.

  SvaraRadera
 4. Jaaa, tänk om man kunde hitta ett Pow-set på rean! Vilken lycka! Kram!

  SvaraRadera
 5. Spännande att se vad som kommer sen på listan.
  Jätte fint är de som kommit på listan nu.

  SvaraRadera
 6. Så kul med fler listor!
  Jättesnygga plagg du har fått med, ska bli spännande att se de andra placeringarna.

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Cupcake Top hade jag med som "ville ha" plagg innan kollektionerna kommit ut men jag har inte sett den någonstans, inte i någon webshop eller affär. Kul att hitta något som inte alla har. Sen tycker jag att Doile Blouse är superfin, den har jag också, och framför allt till lovely kniten, din bild är ju mycket snyggare än produktbilden.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER