lördag 14 november 2009

Eftermiddagens Odd Molly Outfit, Doily Blouse

Här kommer lördagens fina leasure Outfit. BudgetOutfiten kommer imorgon istället, har inte funnits tid att sätta ihop denna idag. Ska strax baka muffins med äldsta dottern och sitta sedan frmför brasan och fika med hela familjen. Det är stunder som dessa som jag värdesätter som mest, att bara få vara med mina barn och njuta av varandras närvaro.

Odd Molly Doily Blouse och H&M knytskärp. Under Spoiler tank i rose.
Otroligt vacker blus! Jag är så glad att jag lyckades få tag på denna. Tog slut direkt i de flesta butiker (i varje fall i denna färg, Chalk).En liten håruppsättning på min lilla tjej som är kring 2,5 år. Hon har massor av hår! Ser så fint ut när man kan se alla de fina ansiktsdragen, annars har hon hår precis överallt i ansiktet ;D
KRAM och ha en fortsatt trevlig helg.


4 kommentarer:

 1. Jag skrattade när jag såg fotot på din lilla tjej, det skulle kuna vara min 2,5 åring på kortet! Samma tjocka långa hår och samma hårfärg. Jag försöker gärna sätta upp hennes hår så att hon kan se ut under kaskader av hår och för är så söt i uppsatt, men oftast ser hon ut som en liten trollunge, rufsig och dan! :)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Går det fortfarande att få tag i det där skärpet tro?

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia,
  Det går att få tag på skärpet, det är en storsäljare som de fyller på med jämna mellanrum. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. ÄNTLIGEN! Har provat hela dagen att komma in på din blogg men det har inte gått. Vete 17 vad som är knas. men nu är jag inne!
  Gud vilken liten sötnos med allt hår! FAst jag kan tänka mig att det blir drygt om det är mycket att hålla reda på.......
  Låter som ni hade en skön dag - härligt! Samma här.
  KRAM på dig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER