söndag 8 november 2009

MINA UNDERBARA ODD MOLLY SYSTRAR

Vill bara passa på att göra ett viktigt inlägg. Jag började blogga rätt nyligen och detta mycket tack vare underbart vackra Malenamis BLOGG. Den var så otroligt inspirerande, vacker och tänkvärd. Tack Malena för din vackra blogg. Bloggen har blivit en ventil för allt uppdämnt behov av att få prata Odd Molly och Mode med likasinnade.....så otroligt skönt. Men än viktigare var att jag fann ett gäng vackra (till både kropp och själ) tjejer som var så olika de flesta andra tjejer i min närhet. När jag började med bloggen välkomnades jag med en stor öppen famn av alla dessa underbara Odd Molly bloggerskor. Detta är riktat till er kära Odd Molly systrar!!"En vacker skinnjacka att sukta efter från Våren 2010..."

Rara, underbara EVALENA som var bland de första att välkomna mig och länka till mig. Du är en inspiration och ett föredöme i ditt sätt mot andra och för din fina blogg! Underbara Exklusiv Vardag som också fanns där redan från början och gav råd och tips, tack snälla, du har en ljuvlig känsla för detaljer och innehåll, älskar din blogg! Fina och ambitiösa KATINKA som springer runt och provar så alla kan få info om modeller och storlekar. Du inspirerar genom ditt otroligt ambitiösa bloggande, keep up the good work. Fina BINA du var bland de första också att välkomna mig in i Odd Molly systerskapet, villken fin blogg du har, den uttryckligen utstrålar värme. Fina, inspirerande A-K, vi har otroligt lika smak och du är alltid så fin i dina kombinationer. Du har alltid kloka och fina kommentarer och var med redan från början....TACK! Fina, smala PINGLA som alltid har så roliga kommentarer och inlägg, gillar din humor starkt. Dessutom kan du komma upp med de mest spännande kombinartioner! Vackra INA som har en otroligt vacker och inspirerande blogg, kan sakna din fina inlägg men förstår att det går upp och ner med hur mycket tid man har att lägga på kommentarer. Fina CHARLOTTE med din fina varma blogg, du har varit med från början och peppat hela vägen. MOLLYFLICKAN som haft många tänkvärda och kloka inlägg, dessutom har vi ganska lika smak ;-D.
Sist men inte minst UNDERBARA SUNBLIZZ med sina vackra handstickade konstverk, fina Odd Mollysar och roliga/tänkvärda inlägg, känner mig hemma när jag besöker din blogg.
Nyfunna Odd Molly systrar är bland annat: Vackra, fina NINNA med sin underbart inspirerande blogg, Fina, tuffa AFFI med en otrolig styrka och med så många roliga och kloka inlägg, MOLLYISTA och söta skånska tösen SANNI BUS är några andra som jag njuter av att titta in till med jämna mellanrum. ODD EFVA med sina OTROLIGT fina Odd Molly plagg i kombination med andra märken, gillar dina kombinationer och den fina mixen av olika märken, både dyra och mer prisvärda.

Den sammanhållningen jag funnit hos alla dessa Odd Molly tjejer är OTROLIG! Istället för att ta ner varandra, så peppar man, supportar, skänker positiv energi till varandra....så olikt andra småsinta tjejer. På jobbet är det tvärtom, där sänker tjejer varandra istället för att vara en positiv förebild och lyfta varandra i en mansdominerad värld. På jobbet slåss man mot sina medsystrar....trist och tyvärr en bidragande orsak till att det finns så få kvinnor på styrelseposter eller på andra höga chefsbefattningar. Vi håller inte ihop på samma sätt som männen. Men HÄR mellan Odd Molly systrar är denna avundsjuka och tävlingslystnad totalt främmande.

TACK KÄRA ODD MOLLY SYSTRAR, JAG HAR HITTAT ETT NYTT HEM HOS ER SOM SKÄNKER MIG INSPIRATION OCH STYRKA!!

KRAM

15 kommentarer:

 1. Åhh, det var verkligen fint skrivet! Och tack, vad snäll du är! Jag håller helt med dig om att vi håller ihop här och stöttar istället för att söndra och splittra. Det är nog det många retar sig på, men det är absolut inget att bry sig om. Vi är ett gäng likasinnade som äntligen får utlopp för vårt klädintresse här och finner en ny gemenskap via vårt bloggande. Det är både fint och stort. Du inspirerar du med och är så fin. Det är härligt dessutom att vi alla har så olika stilar trots att vi alla älskar Odd Molly. Det blir så personligt.

  Och det där med kommenterandet kommer och går lite ibland. Ibland har man all tid i världen och hinner och andra dagar är man hur stressad som helst och jobbar långa dagar så det är helt ok att kommentarer kommer och går i mån av tid tycker jag. Läser bloggarna, det gör jag alltid!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Finaste Molly-syster! Vilket vackert inlägg, så mycket sanning bakom varje ord. Åh, jag blir alldeles rörd... Din blogg tittar jag alltid in hos, ofta både morgon och kväll. Det är inte alltid jag hinner lämna en kommentar..men jag läser varje ord och njuter av varje bild!

  Nästa Molly träff kan vi båda två kanske vara med...och oj vad kul det skulle vara!?

  Stor kram till dig inspirerade söta molly-syster! <3 :)
  // Sara

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara instämma och tacka dig för en underbar blogg!
  Läser varje dag, kommenterar ibland men har ingen egen blogg. Älskar just detta att alla är positiva ,vänliga och peppar varandra. Var annars i samhället än i OM:s värld kan man be om en tjänst av en människa som inte känner en? Nej det är inte så vanligt men hos er kan man!!
  Ni är alltid generösa och fulla av beröm till era medsystrar, underbart!

  massor med kramar till er alla vackra molly tjejer!

  Som parentes; på släktkalas på makens sida kommer en manlig släkting som jag träffat en gång för 10 år sedan. Han tilltalar mig med: " lilla vän". Jag gick i taket!!!

  SvaraRadera
 4. Jättefint skrivet och alla vi som följer dessa bloggar kan ju känna igen oss i det du skriver! Jag har ju heller ingen egen blogg pga tidsbrist framförallt,( men lite på grund av mitt yrke också, har så otroligt mycket blickar på mig...)men det känns ju som att man kan vara en del av gemenskapen ändå, via kommentarssidorna och att jag får "komma ut" då och då hos Katinka också och "miniblogga" lite på inspirationssidorna! Jag tycker att jag fått kontakt med så många härliga människor på dessa bloggar och visst är det skönt när man förstår varandra... Sen är det ju så klart som flera skrivet att man inte alltid hinner kommentera lika mycket, men läser gör jag alltid! Stort tack till dig och alla andra för allt jobb ni lägger ner!

  SvaraRadera
 5. Du har så rätt, så rätt. Här bryr man sig inte om vad alla andra gör eller vem de är till vardags. Vi är alla säkert väldigt olika, men med en STARK gemensam nämnare. Nämligen intresset till OM. Det är så härligt att ta del av denna vardagsglädje och fokusera på detta intresse (samt annat)tillsammans. Detta kändes verkligen tydligt när vi hade OM-träffen. Det var verkligen som om vi känt varandra tidigare. Nu fortsätter vi glädjas med varandra och peppa varandra. Det är så härligt att få vara med i allas blogg-vardag, även om jag inte har någon själv. Kramar till er alla.

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för din cred!

  Här sitter jag med gåshud över hela kroppen - för du har så rätt, i varje ord! Det finns stor plats för alla och det handlar inte om konkurrens utan om kärlek.. det här blir nästan lite religiöst men jag tror att just vi som är hel-hooked på Molly har plats för det i oss och behöver inte armbåga oss fram.

  Tack för din fina blogg, ditt fina inlägg och även om jag inte kommenterar dagligen så kikar jag in via googlereader och du har alltid fantastiska outfits!

  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 7. Naaaaw sötaste vackraste du! Det är vi som skall tacka dig som har en sådan rolig och inspirerande blogg! Dock blir det dyrt att komma hit ibland :D Det är ditt fel att det hänger en voile short dress i min garderob ;) Såg den på dig med H&M skärpet och jag föll pladask! Den som jag tidigare rynkat på näsan åt tom! Tyckte ditt nya påfund med budgett outfiten var en super bra idé och hoppas att det kommer fler sådana. Så tack sötaste.

  SvaraRadera
 8. Vad fin skrivet!! Du är för söt...
  Du har ett så fint hjärta min vän..
  Det är fin gemenskap blad Mollytjejerna..
  Alla så gulliga och fina...
  OM är ett så fantastiskt märke, sååå himla vackra kläder....
  Jag kan känna ibland att jag inte hinner med att blogga,därför har jag en rätt så "kort" blogg...Men försöker läsa så mycket jag kan....
  MÅNGA KRAMAR

  SvaraRadera
 9. Jag blir alldeles rörd min vän! Och jag känner precis likadant, det är en härlig gemenskap vi har och jag blir glad bara jag tänker på er!
  Det skall bli underbart att få träffa er alla vid nästa träff.
  Odd Molly-holic, tack för dina underbara ord jag är så glad att få lära känna dig. Du är en beundransvärd stark och spännande kvinna.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 10. Men åååh, vad fint skrivet, jag sitter här på jobbet och ryser och en liten tår trillar fram ur ögonvrån... Jag tycker du beskriver det så fint och precis så som jag känner. Jag har ju inte heller bloggat så länge, men slås av den värme och det välkomnande jag/vi fått på denna korta tid. Det känns som att man känner er, på något sätt, fast vi aldrig har träffats. I andra blogg-sammanhang blir man nästan bara ledsen när man läser alla hemska/idiotiska kommentarer till inlägg, så jag har nästan helt slutat läsa vanliga bloggar. Jag längtar till jag får träffa er alla så vi kan prata på riktigt! Stort tack för att du är du och för att du skriver så fint! Kramar i massor!

  SvaraRadera
 11. Vilket varmt härligt inlägg. Jag har inte varit med så länge bland bloggarna men alltid älskat Odd Molly så jag kände tidigt en samhörighet med alla er. Din blogg läser jag dagligen och önskar att jag bar upp alla plagg lika fint som du. Lite avundsjuk är jag allt på dina fina skärp i midjan ;-)
  Arbetar inom en mansdominerad värld och känner så igen mig i din beskrivning av stöttande. Här slåss man men ändå är det männen som sitter på de höga stolarna oavsett vem som arbetar och kan mest. Trist är det!

  Tack för en underbar blogg!

  linaplina.blogspot.com

  SvaraRadera
 12. Ska precis natta min 2,5 åring men kikade in för att kolla så länken jag äntligen fixat tillbaka funkade.
  Så läser jag det här inlägget så är så fint. Verkligen underbart och så bra beskrivet. Det är härligt att vi funnit varandra alla mollysystrar. Och visst är det skönt att veta att även om ens vänner i livet utanför Odd Molly inte förstår när man babblar om sina plagg så kan man bara logga in på datorn o vips finns det massor av likasinnade som förstår PRECIS!

  Stor kram till dig! (hoppas din lilling är bättre nu!)

  SvaraRadera
 13. Tack själv för en underbar blogg och en stor varm kram till dig!

  SvaraRadera
 14. Du har så rätt i allt du skriver, det går nästan inte en dag utan att jag är inne på alla dessa bloggar och man höjer humöret bara genom att läsa alla. Ibland finns inte tiden till att kommentera överallt där man skulle vilja men läser gör jag. Och jag älskar din stil på outfitbilderna, du har hittat ett eget sätt att visa upp dina fina OM på. För att inte tala om all inspiration man får av alla, det är ju både på gott och ont och kanske en orsak att det blivit så många inköp för min egen del.

  SvaraRadera
 15. Jag blev så rörd och stum och visste inte vad jag skulle säga. Vet det inte ännu i denna dag. Vilket fint inlägg.

  Vill citera en kommentar jag fick för en tid sedan av Nike:
  "Vi är också glada över att du förser
  oss med dessa guldkanter!
  Roligt att se hur ni hjälper, peppar
  och muntrar upp varandra här i bloggvärlden.
  Ingen kvinnlig avundsjuka verkar råda här!
  Tyder på bra självkänsla hos er.
  Fortsätt med allt det fina!"

  Jag tycker det säger så mycket att en främmande person ser hur fint vi har det, vi Odd Systrar.

  Tack för att du finns.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER