tisdag 24 november 2009

OJOJOJ! SÅ SNYGGA STÖVLAR, PERFEKTA TILL ODD MOLLYSAR

Jag borde ha lärt mig vid det här laget, men inspirerades av våran kära EVALENAS INLÄGG HÄR! Så jag började surfa runt lite och hittade dessa UNDERBARA, PRISVÄRDA stövlar hos SID & SALLY. Märket heter Via Vai och kommer ursprungligen från Holland. Är så sugen på att köpa ett par nya stövlar, problemet är att jag behöver svarta och det enda paret de hade har nog lite för hög klack för vardagsbruk...Det bästa med dessa snygga stövlar är att de kostar under 2.000 kronor. tror dessa låg kring 1.700 kronor.
Dessa sötnosar kostar kring 1.500 kronor och hade jag bara kunnat gå i klack längre stunder hade jag slagit till.

Så mycket fint, så lite pengar....jaja, jag sparar mig till REAN, kanska kan man fynda någon Odd Mollys som man tidigare missat....hmm, kanske en Brand New 2hand Dress....
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM

2 kommentarer:

 1. Hoppas du får tag i klänningen på rea!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hihi, ibland är det förödande med alla dessa bloggar med tips och idéer. Men för det mesta är det underbart kul, eller hur?
  Jag fastnar ALLTID för bruna stövlar dfast jag verkligen behöver ett par svarta.......De bruna du visar vad supersnygga!!!
  KRAM på dig

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER