torsdag 19 november 2009

EN VACKER BLUS FRÅN LOLLY´S LAUNDRY

Tänkte vis er en underbar blus från Lolly's Laundry, ett för mig ganska okänt märke tills för 1,5 år sedan. Denna blus känner jag mig alltid vacker i. Den är ett kanstverk i sin detaljrikedom och priset är dessutom rimlig. Denna köptes i början av året och jag har blivit HELT fösälskad i denna. Jag upptäckte idag att den kommit ut i butik igen, så därför vill jag passa på att tipsa om denna!


Här med mitt älskade H&M skärp!
Detaljer vid bysten, jag säger som Katinka: när jag börjat visa BH:n får ni hojta till;D


Underbart broderie!


Ryggen!


Västis, jag älskar VÄSTAR! Det kanske ni märkt....hihi


Så ett tips, älskar ni spets och vackra detaljer, gå och prova detta underbara märke....och nej, jag är INTE sponsrad ,D
KRAM

1 kommentar:

  1. Såå!! Fin. Men vart köper man dessa kläder? Förresten har inte hunnit svara på mailet.. Självklart ok, ibland dyker det upp länge efterlängtade godingar o då är det bara att slå till. Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER