lördag 21 november 2009

IQ TEST, Kul lördagsunderhållning....???

Jag fick mailat en länk till ett IQ TEST, nyfiken som jag är var jag tvungen att prova. Visade sig att jag nog hade något lägre än vad jag själv hoppats.....jag menar, herregud, till och med Sharon Stone hade högre IQ enligt detta test.....hmm jag undrar jag.


Kul grej MEN, det kostar dock 5 kronor (OM MAN BETALAR VIA PAYPAL) att få ut sitt resultat och få tillgång till mer information (annars KOSTAR DET 40 Kronor!!!). Vill man inte veta resultatet kostar det inget att göra själva testet och det är faktiskt ganska skoj! Lite lördagsskoj, hihihi, ska tvinga min make att göra testet....fast jag är inte säker på att jag skulle uppskatta resultatet....

KRAM

3 kommentarer:

 1. Hehe! Jag tog ett tidsbegränsat iq test här för en tid sedan och blev sur över att tiden gick så snabbt så jag inte hann med alla uppgifter, därav det medelmåttliga resultatet intalar jag mig själv...

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte du behöver vara orolig för ditt resultat, eller låta maken testa. Bra resultat på IQ-test visar egentligen hur bra man är på att lösa just IQ-test...:-)
  Sharon Stone är medlem i MENSA och har ett IQ på 150-nånting tror jag.

  SvaraRadera
 3. Haha.... ja, det där är inget för mig efter att ha vaknat sent efter en blöt utekväll. Men kul. Och som ovanstående säger så är Sharon Stone med i MENSA och är supersmart så det där behöver du nog inte oroa dig för. Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER