lördag 28 november 2009

PRISVÄRDA VACKRA PLAGG & GOOD CHARMA

Tänkte bara tipsa om ett par riktigt vackra och prisvärda plagg jag hittat hos SID & SALLY. Superfina detaljer och ett bra prisvärt alternativ till alla Odd Mollysar i garderoben ;D

Vacker blus/tunika från CULTURE
Pris: ca 500 kronor


Lite Odd Molly-kopia kan ju tyckas, också från CULTURE. Pris 500 kronor.


Vacker vit blus från Pulz, pris ca 500 kronor.


Underbara detaljer och färg, från Saint Tropez. Pris ca 700 kronor.

Dessutom vill jag tipsa om att Sid and Sally snart kommer att få in ett av mina favoritsmyckesmärken, nämligen:


GOOD CHARMA!
Älskar deras armband och halsband, sägs ge sin bärare god karma (man kan ju alltid hoppas ;-)
Jag kommer definitivt att kolla in dessa när de kommer in! Några andra favoriter är Efva Attling, Kum Kum och Yvonne Christa. Finns det något särskilt smyckesmärke som ni gillar särskilt?

5 kommentarer:

 1. Vackra tunikor och blusar, just min smak! Du har nog bra smak, du, vännen! Så enkelt att titta in på din vackra sida och bara nicka.. Me like! Gillar även Good Charma (älskar reklambilden, Kali inspirerat). Jag har många Efva Attling smycken i mitt smyckes skrin. Favoriten From here to eternity är nästan alltid på mitt finger. Hade funderat på Bend over som vigselring, men den var lite "för mycket" (om det finns något sådant.. fniss!).. Kanske en present till bröllopsdagen..;) Istället blev det en själv designad vacker ring, de små diamanterna i ringen har varit min farmors.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Malenami: Jag har också tittat på den ringen från Attling med själv namnet avskräckte en hel del....har själv en egen designad vigselring och det är inte så dumt det heller, man tar sin historia med sig in i framtiden ;D
  Stor kram vännen!

  SvaraRadera
 3. Jag hade dille på Kum Kum för rätt många år sedan nu fast jag har kvar alla ringar (jag handlade mest sådana) och använder dem dagligen.

  SvaraRadera
 4. Jättevackra kläder och bra priser..
  Och så älskar jag Good charma!
  De är lite dyra bara..
  Smycken är något som jag har svårare för att lägga pengar på då jag tyvärr har alldeles för lätt stt slarva bort dem:-(
  Jag har min vigselring som är dyrt och ett par smycken som jag har fått av min man annars är de andra mest av den billigare varianten..
  Men känner jag mig rätt så blir det nog ett charma halsband eller armband snart;-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hihihi...
  Jag har Bend over som vigselring :)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER