onsdag 11 november 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT, #153 VOILE SHORT DRESS, CHALK

Här kommer dagens odd molly outfit i två varianter. Är fortfarande hemma idag och vabbar så idag hade jag tid att leka lite. Lillskruttan är full av energi, nu när febern är lägre, springer runt och busar med mig. Hon är dock väldigt tålmodig när jag tar outfitbilder. Hon sätter sig ner i trappan, lutar lite på huvudet och säger bara ett ord "BLOGG"? Sen tittar hon gärna på min blogg emellanåt och pekar på de huvudlösa bilderna på skärmen och utropar bestämt "MAMMA"! Hon skulle känna igen mig varsomhelst, t o m huvudlös....märkligt..minstingen är verkligen en kopia av mig, hon är min alldeles egen "MiniMe".

Jag är ju så förtjust i min röda Voile Short Dress, så nu tänkte jag visa upp denna i Chalk. Det är ju så, när jag gillar en modell då brukar det bli fler färger av denna.
Här tillsamman med mitt fina linne från Twist&Tango och det vackra läderskärpet från by Malene Birger.
Jag tycker det blir en lite tuffare outfit, mera rockigt, med bältet i skinn och de halvblanka svarta leggingsen under.


Man ser tyvärr inte riktigt strukturen på dessa på bilden, men de är jättesnygga med sitt halvblanka utseende.
Köpta på JC för ett tag sedan.


Ett lite mera romatiskt tema är här med spoiler i PURPLE från förra säsongen och med ett cremefärgat tygskärp från Noa Noa.


Kjolen har exakt samma färg som vissa delar av broderiet! Så snyggt ihop tycker jag.


Det enda som stör mig något är spännet på skärpet, ska se om jag kan byta ut denna senare....

OBS!!
TACK ALLA SNÄLLA FÖR ERT ENGAGEMANG I GÅRDAGENS FRÅGESTÄLLNING. DET BLIR NOG TILL ATT SÄLJA GLAZING CHECK TOPPEN, TROR DET FINNS RISK ATT JAG KOMMER ATT TRÖTTNA PÅ MÖNSTRET.....FAST JAG ÄLSKAR MODELLEN OCH FÄRGSÄTTNINGEN OCH MAKEN SOM ANNARS BRUKAR BÖRJA HOJTA OCH SJUNGA "I AM A LONELY COW BOY....ON THE PRAIRYYyyyyy..." HAR ÄNNU INTE BÖRJAT SJUNGA FASTÄN JAG HADE DEN PÅ MIG IGÅR KVÄLL.....SKA SE VAD HAN SÄGER.

KRAM!!!

7 kommentarer:

 1. Hej!Vad skönt att lillan är bättre. Min son fick influensasprutan igår och har fått frossa och muskelvärk idag så vi myser i soffan. Idag ska jag stryka mina OM blusar som blivit liggande o strykkorgen pga av tidsbrist. Bla min Voile Short dress i chalk som jag ännu inte använt. Provade den igår med ett enkelt krämfärgat linne och jeans och det blev bra, men idag ska jag prova att sätta ett skärp till presis som du. Kram.

  SvaraRadera
 2. Meeen, så sött av din lilla misting!
  Skönt att hon mår bättre!
  Du är också en mästarinna på Odd Molly kombinationer!!!
  Voile short dressen sitter så fint på dig och du kan verkligen konsten att variera den. Kanske jag skulle ge mig på att prova den.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Det var ett tag sen jag skrev till dig. Jag håller med dig om att när man har blivit förtjust i en modell växer ofta begäret för att äga en till i en annan färg. Har exakt samma färger som du har, först köpte jag den i chalk och trivdes så bra i den att det blev en dark red också:-) Du är så snygg i dina kombinationer, visst kan man variera i det oändliga.
  Hoppas lilltjejen snart är frisk.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Finfint! och även om jag sagt det förut så säger jag det igen.. jag ÄLSKAR ditt golv och trappan! Riktigt nära att jag börjar riva upp nödlösningen till laminatgolv och slipar iordning och målar det fina trägolvet under. Undrar om maken uppskattar ett sådant tilltag?

  SvaraRadera
 5. Tack för välkomnandet i min blogg! :) Och vad fin den ljusa voile short dress var, speciellt när du kombinerat den så fint. Kanske ska jag klicka hem en sån också...

  SvaraRadera
 6. Vad kul med din dotter, det låter som en blivande modebloggare! ;-)
  Du är så bra på det där med accessoarer, jag har sagt det förut men det tål att upprepas! Fin är den som snus, den där Voilen.
  *viskar* väntar på en i chalk - shyy! :-D

  SvaraRadera
 7. Skönt att lillan är på bättringsvägen.

  Himla snygga kombosar idag. Bra att ha i bakhuvudet när mitt köpstoppsbrott dyker upp. Japp, föll i samma fälla som donnan ovanför. :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER