söndag 22 november 2009

SÖNDAGSFIN, SKYLTSÖNDAG OCH LUSSEKATTER

Kära vänner, jag har en hemlighet som bara mina närmaste vänner och familj känner till. Förutom att jag är en supertuff böna i power suit, så är jag är jag dessutom en hejare på att baka de "godaste" lussekatterna enligt familj och vänner. Det innebär att redan i februari så börjar familjen tjata om att jag snart borde baka ett gäng lussekatter. I år har jag lyckats hålla emot fram tills idag. Idag efter skyltsöndagen ska det bli lussekattsbak där tjejerna får hjälpa till....supermysigt! Jag har därför piffat upp mig i den andan:


Hallonrätt och svart skärp från NoaNoa.


Den vackra klänningen kommer från Twin-Set som gör OTROLIGT vackra kläder till mycket DYRA priser, men denna lyckades jag köpa på sommarrea till 70% av priset, ett riktigt fynd! Under har jag JOYs underklänning.


Så fina detaljer på hela taget och fin passform!


Egentillverkad halsband av sötvattenspärlor och silverdelar.

Jag ska försöka få ihop en DAGENS ODD MOLLY OUTFIT SENARE IDAG, om jag hinner efter baket!
KRAM OCH HA EN UNDERBAR SÖNDAG!!

3 kommentarer:

 1. Haha, underbart. Lussekatts-skärpet är ju klockrent!!! Och lussekatter är de godaste bullarna tycker jag! Kul när man har en specialitet så där. Min julskinka är vida berömd, så i år är jag beordrad att stå för skinka till 22 personer på julafton (vi ska dela upp sysslorna mellan oss i år!)

  SvaraRadera
 2. Så fin du är! Härligt att baka massa lussekatter.

  Ha en underbar söndag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hallonklänningen är ju bara helt magnifik! Speciellt med skärpet och pärlorna till. Vilken dröm och extra roligt om du kom över den på rea.
  Vad roligt att ni fått lite positiv publicitet kring era molly-bloggar. Det har verkligen varit en källa till inspiration och glädje sedan jag hittade igen er. Dessutom verkar stämningen så fin emellan er.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER