söndag 22 november 2009

RYKTET SPRIDER SIG OM OSS "ODD MOLLY-BLOGGARE".....HIHIHI

Läste precis hos KATINKA att vårt rykte sprider sig ;D
Käthe, som bloggar hos Amelia har skrivit ett helt inlägg om detta fenomen ;D, jätteroligt tycker jag. Kunde inte låta bli att lägga in en kommentar. HÄR KAN NI LÄSA INLÄGGET!
Här kan ni läsa min kommentar:

Tack Käthe,
Va roligt att du uppmärksammat sammahållning i "våra" Odd Molly-tokiga bloggar ;D Jag håller med om att det kan verka extremt för dem som inte är särskilt intresserade eller förtjusta i märket. Men jag försöker i varje fall i min blogg, variera mig och försöka visa på andra märke och lite ovanliga mixar även om det förekommer en HEL del Odd Molly. Jag skrev faktiskt för inte så länge sedan ett inlägg om just den lite udda och underbara stämningen bland oss "Odd Molly-tjejer". Se här:

http://oddmollyholic.blogspot.com/2009/11/mina-underbara-odd-molly-systrar.html

Jag älskar vår sammanhållning och goda stämning! Sen är det fritt för andra att tycka att vi är aningen knäppa. Vi har andra intressen och ganska stressiga liv, de flesta av oss, inte många lattemammor här inte, men vi har något gemensamt....vår passion för ett speciellt klädmärke...knäppt? Ja, kanske men också en supertrevlig gemenskap. Det finns ju en massa klubbar för en mängd olika saker: fanatsi-spel, motorcycklar av ett visst märker, fickur av ett visst märke, bilar, fotboll, osv....varför får man då inte ha en Odd Molly-klubb i fred där faktiskt ALLA som vill är välkomna? Jag säger bara, VÄLKOMNA alla som vill titta och inspireras av våra något annorlunda modeuppfattning!!!

ALLA ÄR VÄLKOMNA!! KRAM

http://oddmollyholic.blogspot.com/ Odd Molly-holicFör det precis så jag känner! ALLA ÄR VÄLKOMNA I VÅR ODD MOLLY GEMENSKAP!!

KRAM och snart kommer det lite Odd Molly och Lussekattsbilder ;D

2 kommentarer:

  1. Jag har också läst det precis, kul att vi blir uppmärksammade tycker jag och att hon tar upp vår sammanhållning och vänskap för det är det som gör oss unika och det som känns genuint mellan oss att vi alla är vänner och inte konkurrenter.
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Visst är det en härlig varm gemenskap. Det handlar ju egentligen om så mycket mer än kläder. Du skrev en jättefin kommentar, för visst är det så att ALLA är välkomna! Jag njuter varje dag av alla om-bloggar och jag blir glad så fort jag hittar nya outfits och får läsa härliga "hag hittade den" historier. Det förgyller min vardag!
    Stor kram till dig vännen...men du...jag har fortfarande inte fått någon lussebulle!?! ;) KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER