onsdag 18 november 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - LOVELY KNIT, ALMOST BLACK

Idag hade jag inte särskilt mycket fantasi, skulle på en hel rad ärenden och läkarbesök, så jag gjode det enkelt för mig.


Lovely Knit i Almost Black såg väldigt dyster ut på produktbilderna så jag var inte särskilt inspirerad att handla denna men så var jag inne på Odd Molly butiken och provad den på i en storlek mindre än vanligt och blev helnöjd!


Den ser rätt tråkig ut på bilden...eller hur?


Nu ska jag bara gå ner 5 kilo, så kommer även jag att bli nöjd över min spegelbild.

Jag tänkte faktiskt jag skulle passa på att efterlysa NATIVE SHIRT i RED i st 2 i mitt nästa inlägg. Har ju den i Chalk, men skulle nog hellre vilja ha denna i RED, så om ni har en sådan ni vill swappa kan ni väl bara lämna en kommentar med angivande av mailadress så kontaktar jag er.
Ha en bra dag!!
KRAM

7 kommentarer:

 1. Den är mycket fin på dig :-) kram

  SvaraRadera
 2. Äsch, inte behöver du gå ner mer! Du ser så fin ut! Kram

  SvaraRadera
 3. Verklig snygg-älskar lovely knit. Alla passar i den.
  Håller med katinka du är skitsnygg som du är

  SvaraRadera
 4. Men du ska inte behöva gå ner i vikt, du är ju perfekt ikroppen!!Du är jättefin i alla dina outfits så ändra inget!!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Du ÄR snyggare i den än produktbilden.
  Ang vikten så vet jag att man själv vet vilken vikt man trivs bäst i oavsett hur andra tycker att man ser ut.

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hörru, du behöver inte alls gå ner 5 kg, hallå ska du försvinna helt?! Du är så fin som du är i kroppen! Ja den lovely knit var faktiskt snygg, men visst är den i ull? Blir du inte tokvarm?! Jag hade min i bomull idag :) KRAM

  SvaraRadera
 7. Ja enkel är aldrig fel och det här var hur snyggt om helst på dig, klassiskt och elegant!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER