onsdag 25 november 2009

DAGENS ODD MOLLY - INDY DRESS I GREY OCH SCARF SCARF

Här kommer dagens Odd Molly outfit. Denna har jag faktiskt haft på jobbet idag med en grå kavaj över och det funkade alldeles utmärkt! Visst var det en och annan sur blick från några damer, men det ska inte stoppa mig från att ha plagg som jag älskar och trvis bra i.


Odd Mollys Scarf Scarf i Grey och Indy klänningen
är som gjorda för varandra!! Mysigt varmt och vackert!

Här ser man den vackra klänningen!


Det enda jag upptäckt nu när jag tillämpat en mycket effektiv bantningskur är att denna skönhet börjar hänga lite mycket på mig, jag får snöra åt den ganska mycket för att få fram midjan. Här försöker jag visa hur mycket extra tyg där är just i midjan....vad tycker ni, hur mycket kan man leva med? Inget roligt om den hänger på mig om ett litet tag när man gått ner yttrligare till målvikten som är 3 kilo bort. Bantningskuren undrar ni? Ja, den är enkel och mycket effektiv men inte särskilt nyttig...jag är så stressad att jag glömmer att äta och skippar ibland både frukost och middag (lunch brukar kollegorna påminna mig om). Jag vet, inget att rekommendera eller ta efter men så ser verkligheten ut just nu.Här ser man faktiskt lite av viktskillnaden, inbillar jag mig. Bilden till höger är från mitten av september och den till vänster är från idag. Viss skillnad kan man kanske ana, eller? Tuttarna verkar också ha hamnat lite högre upp ;D
P.S En fråga bara, hur gör ni som har #810 Everyday Dress (tror jag den heter) för att denna inte ska klia....blir tokig, har en underklänning under men på armarna kliar det så jag blir tokig.....har ni långärmat under den??? Sålde min ena som jag hade i Rose till kära söta Sara (previously known as Sunblizz) men jag köpte den tillbaka för ett tag sedan på Tradera av en annan försäljare (för jag ÄLSKAR färgen och modellen egentligen) och jag undrar hur jag ska göra, har ni tips?? HJÄLP!!

16 kommentarer:

 1. Haha, den bantningskuren har jag testat ett flertal gånger och på mig har den tyvärr alldeles motsatt effekt. Jag går upp i vikt av att stressa och inte hinna äta!!! Trist med sura blickar, strunta i de damerna och var stolt över dina fina klädkombinationer!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nena: Tack snälla! Va konstigt! jaja, kroppen reagerar olika hos olika individer!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad fint. blir verkligen sugen på klänningen.Det syns att du gått ner, även att man inte ser ansiktet

  SvaraRadera
 4. Mollie: Tack snälla, jämförde faktiskt med en bild från höstens provning och man ser skillnaden, fast själv tänker jag inte på det förrän jag tar på mig plagg som plötsligt känns stora ;D
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Oj dendär klänningen är vacker, har samma i brun! Och ja den passar nog med scarfen, precis samma färger! :) Och tack för kommentaren, ja de svårt ibland med vissa kommentarer och hur folk agerar ibland. Men kram på dig :)

  SvaraRadera
 6. Jättefin klänning. Visst syns det skillnad mellan bilderna.

  SvaraRadera
 7. Så fint den sitter på dig gumman! Men inte sjutton behöver du tänka på vikten väll?!??!! Du är ju supersmal redan! Och bry dig inte om sura blickar. Det är bara avundsjuka och är deras problem, inte ditt. Kram

  SvaraRadera
 8. Ja, det syns verkligen skillnad på bilderna och du har gått ner. Jag vet precis vad du menar med sådan stress så du inte hinner äta och så ibland. Så har jag det också periodvis just nu och det är ingen vidare bra bantningsmetod. Ibland är jag som du och glömmer äta, andra dagar vräker jag i mig skräpmat för att jag bara inte orkar laga mat när jag kommer hem sent från jobbet på kvällen. Inget vidare bra, men så är det.

  Och du är jättefin i din klänning så bry dig inte om blickar. Måste vara svårt att ha ett så pass strikt jobb rent klädmässigt ibland. Själv är jag inom kultursfären och där r typ Odd Molly vårt andra skinn. Kram

  SvaraRadera
 9. Åhh, men det var ju det jag skulle säga nu när jag är igång. Byt klänningen om du kan. Det skulle nog jag gjort för den ska sitta så som man vill ha den. Kram

  SvaraRadera
 10. Klänningen sitter jättefint på dig! Och visst ser man skillnaden :)
  Tråkigt att få sura blickar på jobbet... men det hoppas jag att du inte bryr dig om utan bär dina vackra kläder med stolthet!

  KRAM

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt fin kombination - skoj att få en livebild på scarfscarfen i färgen jag väntar som utbyte mot min rose som bytt ägare.

  KRAM

  SvaraRadera
 12. Vad sjutton är det för arbetsplats du är på om damerna tittar snett på dig bara för att du har snygga kläder?!? Trist, du ska fortsätta vara lika snygg som du brukar för att det är så du trivs.

  Jag tittade liiiite närmare skärmen och håller med att bysten sitter högre upp men självklart är det framförallt du som känner sånt på kläderna. Jag är ändå FÖR att man ska äta tre mål om dagen :-)

  SvaraRadera
 13. Varför fick du sura miner på jobbet? Avundsjuka kan jag tänka mig!!Eller bröt du nån dresscode?
  Supersnyggt iaf!

  Ang dieten så skulle jag dö på fläcken om jag hoppade över nåt mål. Eller jag dö, det skulle väl bli familjen som tog stryk av mina blodsockerfallsutbrott.....


  Kramis på dig

  SvaraRadera
 14. Men? Vad surar de om? Hoppas det inte är den byrå vi anlitar. Då kommer jag och "kammar" till dem!

  När jag fick upp första bilden var min första tanke "shit, vad smal hon ser ut". Fast jag kan ju inte säga att jag på något sätt tycker att du borde minska i omfång.
  Tänk på att mollysar gör sig bra på kurvor.
  Kram

  SvaraRadera
 15. Jätte fint den sitter på dig! Nu vill jag med ha en sån ju.. :)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER