tisdag 15 mars 2011

BLOGGTIPS! HELENA H:S FINA BLOGG

Till alla ni som äslakr vackra bilder och annorlunda inspiration vill jag varmt rekommendera Helena H:s Fotografiska blogg . Ett inlägg med bilder så vackra att jag helt enkelt var tvungen att bläddra mig igenom hennes blogg var bland annat DETTA INLÄGG. Jag hoppas Helena tycker det är OK att jag visar upp hennes vackra bild här.

Hon ser verkligen ut som en prinsessa från tsartiden i Ryssland.
Har ni inte varit inne på hennes blogg tycker jag ni ska passa på att göra ett litet besök. Ni känner säkert igen henne (några av er) efter att hon gästbloggat hos fina BINA. Ha nu en fortsatt fin dag, det tänker jag ha ;-D
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Tack!! Det är det finaste jag fått den här månaden! Ett inlägg tillägnat helt till mig! Tack så mycket käraste skönhet!! Jag ska förvalta länkarna väl!

  Marssol kärlek till dig!!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack för ditt svar inne hos Josanne. Självklart så förstår jag att människor har olika agendor, olika anledningar varför man kommer att vara med på det här mötet. Anledningarna kan säkert vara lika många som det är inbjudna. En del hobbybloggar, en del gör det med tanke på att det faktiskt kan komma att gå att leva på det och allt däremellan.
  Jag vill bara skriva att jag aldrig har ifrågasatt din seriositet, vilket du även kan se inne hos duktiga och rara Dr. Molly. Det var heller inte din blogg jag refererade till och det var inte hos dig jag skulle kommentera. Bara som ett litet klargörande. Men jag blir och nu är det från hjärtat oändligt sorgsen över sakernas tillstånd.
  Men ingenting är så illa att det inte går att göra gott igen.
  Med vänliga hälsningar från Eva

  SvaraRadera
 3. Finaste Helena: Du förtjänar uppmärksamheten! Så otroligt duktig fotograf som du är!
  KRAM!!!

  Eva: Respekterar oändligt mycket ditt arbete, din empati och vishet. Tro mig när jag säger att jag själv INTE kan förstå hur allt ett inlägg om Odd Mollys bristande kvalité och nonchalans mot bloggvärlden kunde myna ut i detta. OFATTBART!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Nu har jag en ny fin blogg att följa.

  Vill passa på att tacka för din! En av de första jag fastnade för och nu är jag fast i "bloggträsket" med många bloggar att läsa varje dag samt en egen alldeles nystartad!

  Kram Fru N

  SvaraRadera
 5. Vilken otroligt vacker bild av Helena H. Hon är fotogenique om någon. Detta är verkligen inspiration när den är som bäst. Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER