lördag 26 mars 2011

DAGENS FINA CHILL NORWAY

Idag tänkte jag visa upp min fina Breeze Dress från Chill Norway som för övrigt finns hos CREATIVE LOUNGE där ni nu kan få 15% RABATT på HELA ERT KÖP från hela deras sortiment (undantaget hårvård och presentkort) om ni anger "OMholic". Tänkte även visa upp mina fina Chill Norway ytterplagg som inhandlades för ett tag sedan och som väntat på våren (tack fina Linaplina som påminde mig om min fina trenchcoat från Chill Norway, tur ni som läser bloggen har bätte koll på min garderob än vad jag själv har ibland ;-)
Jag har ett satängband om midjan och Odd Mollys Wunder Lace Strap dress som fått stanna kvar ;-D

Detta ä verkligen en otroligt välarbetad och otroligt vacker klänning i si enkelhet. Nu kan ni inhandla denna några hundralappar billigare med rabattkoden, passa på om ni funderat på denna.


Det var denna vackra trenchcoat som fina Linaplina påminde mig om. Visst är dena klassisk och fin?
Sen har vi den vackra Oak Coat som också legat i garderoben och väntat på våren. Passar så fint ihop med Odd Mollys Lace dress spets.


Finaste detaljerna.
Är ingen stor velourfantast med Chill Norways övriga plagg ÄLSKAR jag.
Ha en fin lördag. Ikväll är vi bortbjudna till vänner, hoppas hinna lägga upp kvällen outfit innan vi går.
Ha det gott!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Klänningen är en dröm på dig!! Ser ut som en princessa..
  Ser att du inte heller har någon kappbrist hos dig, fniss! Superfina kappor båda två!
  Ha en skön helg!
  Kram
  (du har mail)

  SvaraRadera
 2. Underbar klänning och bra att Wundern fick stanna ;)
  Har du M eller L på Oak Coaten?
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Vilka vackra kläder.
  Och du passar perfekt i dem.

  Ha en bra lördag.
  Här skiner solen så ska försöka att hinna ut till stugan.
  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Ååååå! Vilka vackra kappor och klänningen är som en dröm! Vi har börjat ställa för kvällen, det blir pasta, pesto, mozzarella och batong och lite rött.. Maken mumlade något om att vi borde köpa gott rom, hehe!;) Hoppas ni har det bra! Kramar!

  SvaraRadera
 5. Ja, det var den kappan jag menade :-) Tycker den är så otroligt mycke DU och ni passar perfekt ihop.

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Ljuvliga allihop! Jag älskar Oaken för den är så skön. Med en Timo kofta under har jag använt den senaste veckorna. Attans att jag inte fixar att ha en hel underklänning (känner mig lätt alltför varm) för jag har prövat samma CN klänning och den är l j u v l i g! Trevlig kväll!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER