torsdag 31 mars 2011

PROVNING - ODD MOLLYS SILK SLEEVELESS DRESS

Idag har jag fått prova den fina silk sleeveless dress från Odd Molly i tre av färgerna: Vintage rouge, lite apricot och i grey. Jag har provat den i min vanliga storlek 2 och den är normal i storlek (rymlig i modellen) men om man inte ska tappa längden bör man ta sin normala storlek. Pris ca 1.600 kronor. Vet att finaste Anna på COUNTRY DREAMS tagit in denna och att hon får in dessa i veckan. Missa inte heller att Country Dreams har 25% REA på alla Odd Mollys velourplagg!!!Här i min stora favoritfärg: Vintage Rouge

Fin passform och även snygg till jeans.

Denna färg kallas GREY men är alltså mer blå än något annat.


Sista färgen ut: Lite Apricot

Denn är mer diskret än övriga och säkert väldigt snygg under en beige kofta.


Beklagar det stökiga provrummet.....blir så ibland. Ka inte bestämma mig för vilken färg jag gillar bäst.....Lite Apricot eller Vintage Rouge, vad tycker ni?
Nu ska jag snart iväg på KSSS modevisning och mingel, ska bli så spännande.
Vi ses senare. Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. DU är fin i alla men jag röstar på Vintage rouge....passar din hårfärg perfekt och som du säger med en beige kofta, blir det ännu finare.
  Ha det så trevligt ikväll! Ska bli spännande att höra sen.
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 2. Underbara! Den översta är fin till dina färger (inte alla som kan bära upp de färgerna så fint) och den i lite apricot är ju toppen till vardags, med en kofta som du skriver.
  Blir spännande att se vad du väljer! Jag använder inte bar armat så jag får avstå. I allafall i år.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för provningen, har varit riktigt nyfiken på denna.
  Fick jag välja skulle jag nog köpa den i grey tror jag eller apricot. Men jag får en känsla av att vintage rouge skulle passa både dina färger och din personlighet. Vet inte om jag har rätt men fick bara den känslan :-)
  Väldigt vackra var de i a f allihop
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Oj skrev visst fel Lite apricote heter färgen som var min favorit......
  /Halvan

  SvaraRadera
 5. Du klär i allihop :) Min favorit ar lite apricot, den skimrar så vackert! Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina. Den nedre var skitsnygg eftersom den är lite diskretare och den röda är ju underbar till fest eller när som. Jag gillar starka färger så den översta vinner men jag blir också sugen på lite apricoten nu när jag ser den på dig.

  Svårt
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fina, har jag helt missat! Jag röstar för lite apricot, tycker den passar dina färger oerhört fint och känns lätt och somrig ;)

  SvaraRadera
 8. Lite Apricot var snyggast i färgen. De andra tyckte jag det var ganska mysko färgkombinationer på. Krävs dock att man har en kofta eller något över för den var inte speciellt smickrande vid axlar och arm upptill./Maja

  SvaraRadera
 9. Gjorde också en provning av dem idag. Nu inser jag ännu mer hur blek jag är... ;-)Tycker den röda eller blå (grå) är finast. Men du klär i apricot också! Jag har bestämt mig för att inte köpa någon nu, satt inte helt 100 på mig, men du bör slå till!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej! Alla är fina, men jag gillar den i lite apricot, är diskret men riktigt tjusig!! Kram

  SvaraRadera
 11. Hej snygging! Var har du provat? Jag fyller år i dag och ska "få" en av dem har jag tänkt ;)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Apricot är absolut finast på dig!
  Eva

  SvaraRadera
 13. Hejsan

  Klart jag hjälper dig om jag inte är förrsent ute.
  Jag tycker apricot var snygg på dig, hade valt den själv åt mig själv.

  Ha en fin kväll
  Har du blivit lurad idag??
  Krammiz
  s

  SvaraRadera
 14. HILDE: Alla var snygga på dig, men jag tycker nog att den första har mest färg och du är jättefin i den.
  Kram
  Hilde (Hildes Closet)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER