torsdag 31 mars 2011

HUR MAN KAN STYLA EN SVART KLÄNNING

Idag tänkte jag dela mig av lite enkla stylingtips, dvs hur man med enkla medel (liten budget) kan ändra hela utseendet på sin outfit. En fin svart klänning kan varieras i det oändlinga. Känningen jag använder en från Lolly's Laundry och köpt förra året, den är A-linjeformad och det kan lätt bli tält-varning på denna. Här kommer mina tips:
I detta fallet har jag valt att visa er hur enkelt man ändra uttrycket och silhuetten bara genom att använda olika typer av skärp. På slutet visar jag klänningen tillsammans med en vacker väst.
En vacker underklänning som skymtar fram gör också underverk. Denna köpt på Lindex för ett tag sedan, tror inte den finns kvar.


Sen får ni inte missa Carinas fina erbjudande: 10% rabatt på hela sortimentet (inkl Primeboots, Odd Molly, Chill Norway, Hunkydory etc) fram till den 3 april.

Sen ska jag avslöja en liten hemlight. Idag ska jag på ett event på Grand Hotell där KSS har sin årliga middag och där det även blir en stor modevisning. Jag ska vara med och rapportera från denna och sedan tänkte jag dela med mig till er av årets trender i form av bilder från catwalken. Ska bli sååååå spännande. Tintin Style är en av sponsorerna och det ska bli kul att se vad de har at visa upp. Lovar återkomma med en gedigen rapport imorgon alt lördag.

Glöm inte att tävla om de fina Love Forever sjalarna!! Det är så enkelt och de är verkligen användbara i vår/sommar till alla typer av urringade klänningar och toppar.

Jag återkommer snart med dagens outfit! Ha en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Var inne i en urhäftig butik brevid Noa Noa (du vet säkert vilken jag menar) De hade hur mycket dekorationsband och knappar som helst. Där kunde man hitta mycket fint att styla kläder med.

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia: Precis!! Vet vilken du menar ;-D Det är så enkelt att uppdatera vackra klassiska plagg och ge dessa ett nytt uttryck utan att behöva lägga ut en hel förmögenhet, därför älskar jag skärp, väskor, broscher och sjalar. Skor har jag börjat lära mig att uppskatta på älder dagar.
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul!!! Ser fram
  Emot mycket inspiration!:) have fun!!!!! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hade gärna sett klänningen utan bälten också, så man liksom vet vad utgångpunkten är.
  Eva

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER