torsdag 31 mars 2011

DAGENS ODD MOLLY: LIEBLING BLOUSE & LOVE FOREVER

Idag har jag tagit på mig min vackra Liebling blouse och kombinerat den med Love Forevers fina linne i vitt, så perfekt förlängare till denna något korta tunika. Nu våndas jag lite över klädseln ikväll, hur fint ska det vara....usch, i-lands problem.

Min Liebling Blouse är i storlek 2 och linnet från Love Forever är i storlek L.
Nu ska jag ut i solen och njuta av den ett tag. Sedan blir det en hel del ärenden, lite lunch och sedan hämtning på dagis/skola. Ni kanske har förstått att jag är ledig för tillfället. har haft ett par dagar mellan gamla och nya jobbet med imorgon börjar jag på nya jobbet och vi får se hur mycket tid över till bloggen den bir framöver.
Ha en fin dag!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Vacker som en dag! Så fin du är i den och den är underbar i vitt! Hoppas jag inte ångrar min rosa färg...;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Du är sååå fin i vitt. Älskar blusen och tycker linnet under var jätte fint. Försökt få tag på ett men de verkar inte finnas. Kan du tipsa var du köpt ditt?? Tack oxå för tips om Tina som syr underklänningar hon har sytt en jätte fin till mig. Älskar din blogg
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Agneta: TACK FINA DU!! Jag vet att Creative Lounge tagit in dessa, maila vet jag dem och fråga. De finns säkert redan där, det är nog bara att de inte hunnit upp i butiken.
  Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Fint och vårfräscht! hur lång är Liebling ungefär? Letar nämligen efter ett linne att ha under superpleated men hittar inte den perfekta längden. Lacie top är för lång och andra linnen för korta. Love Forever verkar kanske vara lagom...

  Lycka till på nya jobbet!

  kram

  SvaraRadera
 5. Du är strålande vacker i Liebling!
  Och linnet passar verkligen fint till. Stor lycka till på nya jobbet!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Nu måste jag få fråga: Jag har ju kollat in just Liebling hos Deep Fling men ännu inte vågat klicka hem den..Har du köpt något från dem? Tillkommer någon extra avgift eller betalar man priset rakt av o inget mer? Storlekar är nästa fundering..Är det "våra" storlekar eller amerikansk variant?
  Jag är ju så sugen på blusen o vill hemskt gärna beställa både den o lite till =)
  Hälsar: Linda

  SvaraRadera
 7. Hej Linda: Om du söker i min blogg på Deepfling får du fram en massa inlägg där jag nämner mina inköp och tips om detta. Malin pratar svenska och det är därför enkelt att kommunicera med dem. Jag har ALDRIG haft några problem, kan ibland ta lite tid och oftast behöver man inte betala tullavgifter, men det beror på beloppet du handlar för. Allt det där kan du maila Malin på Deepfling och fråga om. När du mailar till deepfling kan du skriva på svenska och ställa dina frågor. Har bara som sagt positiv erfarenhet därifrån, därför har jag dem som en rekommenderad odd Molly butik samt länkar till dem via deras banner i sidomenyn ;-D
  Lycka till!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Linda: Det är Odd molly plagg, dvs samma storlekar som anges i Odd Mollys egna plagg, oavsett var i världen du köper dessa.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER