söndag 6 mars 2011

ODD MOLLY WUNDER LACE DRESS - KOMBOSSAR

Kära bloggisar, idag tänkte jag visa upp lite tänkbara kombossar tillsammans med Wunder Lace Dress. Måste erkänna att jag trots den perfekta passformen och den vackra spetsen ännu inte helt bestämt mig för om den ska få stanna. Igår passade jag därför på att prova den till en mängd olika plagg för att kolla hur väl den funkar i olika kombossar. Här kommer därför en liten bildkavalkad. Min största avighet mot denna fina underklänning är nog färgen på spetsdelen, smutsbeige....ni vet, precis som okm någon släppat spetsen på ett skitigt golv.
Här till Chrysalis wrap i Cherry.


Här kan ni se att jag satt en dolce skirt i powder under....känns lite mer påklätt.

Jag är inte helt nöjd med volangen vid bysten....känns inte helt klockren.


Här provar jag med Canna Cardi i powder som inte är klockren i färgen....tyvärr. Syns inte men spetsen har en annan nyans.

Här tillsammans med vackra Reedy tunic.

Spetsen passar bra ihop med färgen på ärmens broderier.
Sedan provade jag denna till min fina Dish Dress i svart. Man får verkligen fram mönstret när man har en ljus underklänning under denna.

Här vecklade jag upp volangen i bysten för att testa hur det kunde se ut....nja, gillar helt enkelt inte volange just där.Sist provade jag tillsammans med Wigwam i Vintage Chalk och i svart. Bra till båda.


Facit: Jo, Odd Mollys underklänning Wunder Lace Dress är normal i storlek, användbar men något trist i spetsfärgen och dumt med volang i bystdelen. Funderar en vända till om denna kan vara den ultimata underklänningen. Redan nu kan jag även att jag troligtvis kommer att skicka tillbaka eller sälja min Dareme Dress i powder i storlek 2 som kommer att dimpa in i veckan. Om någon är intresserad av den kan ni lämna en kommentar med angivande av mailadress så kontaktar jag er.
Idag ska det bli bowling med familjen och sedan Thai-mat.....underbar söndag med andra ord.
Ta hand om varandra!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jag håller med om volangkanten upptill, den fungerar inte till allt.
  Men jag måste säga att klänningen passar så fint i hop med alla kombinationer du provat den med. Spetskanten nertill är jättefin!
  Förstår att du funderar!
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag väntar på min som jag bokat på Deepfling. Trevligt med en "förhandskoll"! Fina kombo som vanligt i din blogg! Är den normal i storleken?

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte underklänningen var superfin till det du provade till. Speciellt med dolcen under! du kommer nog hitta fler kombosar till den, men som sagt Superfint!

  Kram Janni

  SvaraRadera
 4. Inte är det lätt inte att säga vad som vackrast är i denna bildkavalkad när allt Du provar här är så helt rätt! Som vanligt! Du är så fin i allt!

  Kram och tack för Ditt stöd idag!

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen en mästare på att hitta kombinationer och ge oss andra uppslag!
  Hade hemst gärna gjort tårta till dig om jag bara bott lite närmre!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag förstår precis vad du menar med att underklänningen är smutsbeige o volangen som stör. Jag hade skickat tillbaka den för du kommer troligen inte att bli nöjd och använda den.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du är verkligen superduktig på att "sätta ihop" rätt plagg, TACK för all inspiration =)
  Har sett att Du ibland efterlyser plagg åt dina bloggläsare, nu är det så att jag har sökt med lykta och ljus efter en exakt sådan Chrysalis wrap i cherry, som Du bär på en av dina bilder, skulle det vara möjligt att söka den via Dig? I så fall i storlek 2
  Min mail adress är sundler@telia.com

  Bästa hälsningar Cecilia Pettersson

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER