söndag 27 mars 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT

Idag har jag på mig en vacker blus från Odd Molly som jag köpt via finaste Annelie (flitig Odd Molly-komentator på bloggarna). Sydde dit satängband i samma beigebruna färg so spetsdetaljerna på blusen och trivs ypperligt med denna vackra Livealot Blus. Min är i storlek 2 och jag behöver min normala storlek annars blir den en hel del kortare framtill i storlek 1. Till denna har jag min Sweetheart tank i lite lilac i storlek 2 och fin jeanskjol från Malboro som jag fyndat på Tradera.
Enkelt, snyggt och bekvämt en vårdag som denna.


Hoppas även ni har en skön söndag!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Det var en smart lösning med banden där bak! Blev mycket snyggare så! Kram

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt det blev när du sydde i bandet på denna blusen! Suuperfin kombo ihop!!
  Ha en härlig söndag raring!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé med satängbandet. Jag sålde min tidigare just pga. att jag upplevde denför vid. Snygg är den utan tvekan. Kram!

  SvaraRadera
 4. Glömde kommentera när du provade TiMo klänningen och Grandmas.......passade dig verkligen jättebra!
  Både färgen och modellerna.
  Och du är så fiffig du med dina band här och där som gör att plaggen sitter mycket bättre!
  Ha en härlig söndag!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Så snyggt.

  Ha en bra kväll

  Krammiz
  S

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER