fredag 18 mars 2011

FLER BILDER OCH REFLEXIONER EFTER ODD MOLLY MÖTET IGÅR

God Morgon! Tack alla ni rara som kommenterat sammanfattningen av mötet med Odd Molly! Jag vill än en gång klargöra varför jag skrev mitt omtalade och till viss del kritiserade inlägg där jag framförde kritik mot Odd Mollys plagg och hantering av sina Odd Molly-bloggare. När jag skrev att jag inte längre var kär, dvs att jag inte längre gick runt i min rosa Odd Molly-bubbla stack det till i ögonen hos många för att jag kritiserade och ville ställa krav (varför skulle jag ställa krav bara för att jag är bloggare, var det en del som tyckte). Men är det inte just det man SKA göra om man älskar något/någon. Inte går man ifrån ett äktenskap/långvarig relation utan att först kämpa för denna med näbbar och klor, inte jag i varje fall. Jag har fått höra att om jag inte gillar det Odd Molly gör längre så är det väl bara att titta åt annat håll, vända blicken, släppa taget och köpa annat. Inte behöver jag väl kritisera och kräva något, det är bara att sluta handla, eller hur? NEJ, det är PRECIS för att jag ÄLSKAR och har haft en långvarig relation till detta ljuvliga märke som jag skriker ifrån och kämpar med näbbar och klor för att få till en kommunikation, för att nå fram. Jag vill inte släppa taget, det finns inget annat märke som jag brinner lika mycket för och som gör så speciella och ljuvliga plagg som Odd Molly, därför vågar jag ställa krav. Jag hoppas att Odd Molly lyssnat när det gäller kvalitetssäkring, storleksfrågan avseende t ex överarmar och den skenande prisstrukturen på plaggen. Resten är svårare att påverka , det vet jag och det kan jag acceptera. För tänkt om det är fler och fler av Odd Mollys trogna konsumentskara som tröttnar på de brister vi försökte påtala och gör just det som vissa tycker, dvs i tysthet vänder blicken åt annat håll och börjar handla annat. Skulle det gynna Odd Molly?
Nog om detta, nu återstår att se vad som händer framöver. Tänkte därför istället vissa lite bilder från gårdagen, bilder som gör mig glad ;-D Det var härligt att få träffa/se en del av Odd Molly-tjejgänget om så bara för en kort stund. Kan bara beklaga att jag inte kunde vara med på kvällen. NI ÄR BÄST TJEJER!!

 Vackra Odd Molly-kvinnor!!
Så här sobert var jag klädd igår....Odd Molly Busines Woman (hade en svart kavaj över) OCH fina högklackade skor men dessa åkte av när vi lämnade mötet ;-D

Lite provning av de nyanlända sommarplaggen blev det.

Gillar koftan men vet inte om jag kan förlika mig med förskiftningen....skönt material i 100% viscose (naturmaterial). Underbara bilder på finaste KATINKA.....tror ni det blev ett köp ;-D
Och jag tänker besvara en fråga som Per Holknekt ställde i början av mötet igår. Ja Per, vi spelar för samma lag, det är just därför jag vågar ställa krav, för jag älskar Odd Molly...... även om förälskelsen är förbi. Kanske kan det istället förvandlas till långvarig kärlek, eller hur?
Hoppas ni alla får en underbar helg! Själv ska jag försöka varva ner och samla krafter i helgen, känner mig slutkörd och krasslig.

14 kommentarer:

 1. Så BRA att ni tagit upp frågan om kvalité. Min första Odd står sig ännu men medan min nya Fonda dress har uruselt tyg i banden efter EN (1) tvätt. Storlekskillnaderna och materialvalet är nog den största frågan om de ska kunna behålla sina kunder. Många med mig drar sig för att köpa vackra men kvalitetsmässigt inte de bästa. Jag betalr gärna för kvalité men just nu köper jag andra märken.

  Håller med dig om att Odd duger som "one night stand" men ska gifta mig så blir det inte med Odd.

  /Mona

  SvaraRadera
 2. Du gör helt rätt, stå på dig!! Den man älskar är också värd att kämpa för. Jag kommer garanterat gnälla i åratal innan jag är övertygad om att lämna Odd Molly.

  Krya på dig och trevlig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Det är synd bara att kläderna är så dyra så man inte har råd att köpa dem. Väldigt vackra kläder.
  Hälsningar Mamma Mia

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder. Vad fin du var i din blueskies. Har haft svårt att hitta något att komba den med och därför har den inte blivit så mycket använd men svart kavaj måste jag prova :-)

  Ha en riktigt skön helg
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Det är dem man älskar som man vågar ställa krav på :)

  Jepp, det blir med största sannolikhet den jackan (dock tyvärr inte äkta skinn, snarare äkta Gina Tricot) som jag har på de flesta bilderna som kommer hänga med ivkäll.
  Ska göra en inventering bland stövlarna, ska man slå klackarna i taket är ett par bekväma skor att föredra :)

  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte begripa att vuxna människor kritiserar en för att framföra åsikter?! Bra skrivet!

  SvaraRadera
 7. Bra skrivet - igen. Jag är ju en av dem som var kritisk till det du skrev. Saken är glömd för länge sen (och var aldrig heller en stor sak för mig, förlåt igen om du blev ledsen!), men det här förklarar faktiskt väldigt bra hur du känner! Nu är jag helt med dig! :-) Hoppas du finner tillbaka till underbara Odd Molly!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också du har förklarat så bra..precis då är det=) Den man håller kär ställer man också krav på;)
  Underbara bilder!

  Kram vackra!
  Adela

  SvaraRadera
 9. Du har så rätt så rätt och du har skrivit en mycket bra sammanfattning! Tack snälla du för allt och det var så trevligt att ses! Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken butik är bilderna från? ser ju att jeansen jag letat efter som en tok hänger där...såå snygga:-)

  ha en fin dag!
  Kramar//Kicki

  SvaraRadera
 11. O vilken härlig dag :) och så mkt fint du provade, hoppas du får en fin helg!KRAM

  SvaraRadera
 12. Åh det har tagit mig hela helgen att smälta den där torsdagen. Kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var, varför det vart så svårsmält. Kanske mixen...en slags besvikelse och samtidigt glädje. Beundran blandat med kritik. Paradoxalt och lite jobbigt. Flera nivåer, inte bara ros till huvudkontoret kan jag känna...

  vilken fin bild på mig? Får jag låna den?

  Kram

  SvaraRadera
 13. Hej Helena: SJÄLVKLART, DET JU DU PÅ BILDEN, BARA ATT "LÅNA" HUR MYCKET DU VILL ;-D
  Visst är det precis som du säger, blandade känslor.
  Kram!!

  SvaraRadera
 14. Mina damer! Jag är imponerad och jätteglad! Detta är sann konsumentkraft! Varför bojkotta när man kan kommunicera? Jag ser fram emot en framtid med öppen kommunikation med alla företag i Sverige. Heja! Heja!

  //Anna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER