torsdag 17 mars 2011

INSPIRATIONSBILDER & THE SARTORIALIST

Idag, nu innan det annalkande Odd Molly-mötet var jag tvungen att få positiv energi, hämta inspiration och samla kraft. Jag var ute och gick på min lunch och fånga upp de små vårtecken som fanns, tog in inspiration från favoritbutiken ÅRSTIDEN som är en livsstilsbutik med allt från inredning, möbler, växter till kläder, accessoarer och hudvård. Sen tittade jag på de vackra byggnaderna på vägen som jag går nästan varje dag och slutligen vill jag dela med mig av en stor inspiration: The Sartorialist en helt ljuvlig blogg om Street Style som tar pulsen på modetrenderna på gatorna i världens modehuvudstäder....ÄLSKAR denna blogg. Var länge sedan jag var inne och kände att det var dags, särskilt efter att ha varit inne på Helena H:s fina blogg där hon nyligen visade en bild från just The Sartorialist.

Jag njuter så, varje gång jag är inne i denna lilla, väldoftande butik. De har en underbar blandning av olika märken och stilar....balsam för en stressad själ.

 Ibland räcker någon vacker detalj ute på gatan för att förgylla min dag....

 ibland måste jag bara stanna upp och ta in skönheten omkring mig som jag mitt i stressen ibland blundar för.


 Här har ni några av mina favortibilder från just The Sartorialist


Samtliga dessa tre bilder ovan är lånade från The Sartorialist.
Visst laddar man batterierna när man omringar sig med vackra tankar, vackra ting, vackra minnen? I allt elände som just nu sker i världen känner jag att jag behöver ladda mina batterier, det är för mycket sorg, för mycket smärta som tynger mitt sinne och påverkar mitt humör och mitt sätt mot andra. För visst är det så att det är omöjligt att avskärma sig från resten av världen, speciellt i en sådan tid av kriser och katastroffer?
Idag hoppas jag kunna släppa lite på mitt bagage, om så bara för en stund och njuta av mina Odd Molly-systrar sällskap. Vi hörs senare! Ta hand om er och era kära!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Vilka vackra vårbilder! Skymtade små doftvioler, har aldrig sett sådana innan, hoppas man kan hitta dem i Göteborg också :)
  Lycka till på mötet!
  Kram! Marie

  SvaraRadera
 2. Härlig inspiration. Nu längtar jag (ännu mer) efter att börja väcka trädgården till liv och efter en ny lampa.
  :)Å

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att det är lätt att hämta kraft i denna affär. Dessutom kanske man får hem något fint också. Spännande att höra hur träffen var.

  SvaraRadera
 4. Min favoritbutik också! Behöver nog ta en tur dit snart :)

  SvaraRadera
 5. Jag uppskattar att ni lägger ner er egen tid och energi på detta. Stort eloge. Jag gillar att årstiderna alltid hållit sig till sitt eget och varit ett andningshål i Drottningagatkaoset. Håller med dig om byggnaderna. Se bara Östermalms tvärgator intill Strandvägen- det kryllar av vackra jugendbyggnader!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER