tisdag 22 mars 2011

SNART ÄR DET DAGS ATT TA FRAM VÅRENS JEANSJACKA

Åh, vad jag längtar efter våren och efter att få använda min fina Odd Molly jeansjacka som bara läggat och väntat i garderoben. Här har jag kombinerat ihop den med min nya fina Ester Elenora klänning Lisa. Min är beställd i storlek 2 och den känns normal i storleken.
Denna fina beställde jag från COUNTRY DREAMS som fortfarande har samtliga storlekar kvar verkar det som och även FOLK har några storlekar kvar.

Min jacka luktade lite unket men det räckte att jag vädrade den i en dag och nu doftar den inget.Denna är min favortijeansjacka, ÄLSKAR DENNA! Har förra årets jacka med påfågeln i ryggen men denna är lite tjockare och fjärilen är sagolik.

Har många kombossar till denna jacka i huvudet men det får vänta ett litet tag till, tills våren kommer fram ordentligt.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Den jackan är supersnygg! Föll för den jag också trots att jag har förra årets modell, kunde inte motstå den vackra fjärilen :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är onekligen en godisbit, den jackan! Underbar! Jag gillar även texten som är mindre framträdande mot jeansbakgrunden är tex på tröjorna. Jag plockar fram min Levis för 9e året i rad :). Har använt den med väst från moncler långt in på hösten. Jeansjackor är onekligen praktiska!

  SvaraRadera
 3. Vi hade vår i Stockholm idag! Jag längtar också efter vårjackan men än kan det kännas kallt på morgon och kväll. Jag hade lite svårt för nakna damerna på ryggen så för mig blir det fortsatt användning av förra vårens jeansjacka.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Fint att matcha tuffare jeansjacka med söt klänning. Jag älskar min från förra året. Har också lite svårt med de nakna bruttorna på ryggen. Synd för i övrigt är den superfin. kram

  SvaraRadera
 5. Ja, idag tog jag fram och "nosade" lite på min jeansjacka också, men trots värmen så fick det bli min röda Grandmas till stadspromenaden. Men vårkänslor på hög nivå var det utan tvekan. Kram!

  SvaraRadera
 6. Tjena

  Håller med tjejerna innan att nakna damer är lite svårburna ibland :)
  Skulle man kunna ta bort dem kanske?

  kram

  SvaraRadera
 7. Jeans är så otippat på dig på något sätt. för mig är du så mycket french chic-liksom klackar och små kavajer och klänningar...men jag förstår att du måste vara helt stunning när du får på dig en rockig jeansjacka!!

  SvaraRadera
 8. Hej tjejer: Håller med dig Helena om att det är anigen otippat, Odd Mollys två jeansjackor är de första och ENDA jag verkligen fallit som en fura för. Gillar även min Love Forever jeansjacka men den sitter inte helt klockrent på, inte som Odd Mollys.

  För övrigt har jag INGET problem med de smakfullt naket ritade kvinnorna (pinuppor). Kvinnokroppen är vacker och såsom de är ritade (och de kommer att bli mindre framträdande med tiden med slitage)tycker jag bara det är fint. Fokusen ligger trots allt på fjärilen ;-D

  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Köpte min luktfria från Ajabaja och kan det bara sluta blåsa så förbaskat här i söder så ska den få komma ut. =)

  SvaraRadera
 10. Jag tyckte knapparna var otroligt fina, har inte sett rosen tidigare:)
  Vilken dialekt pratar du? Har noterat att du skrivit "läggat" mer än en gång i dina blogg, vi andra som pratar rikssvenska säger legat:)

  Sara

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER