lördag 5 mars 2011

ESTER ELENORA KLÄNNING: SOFIA & SCULL SCARF

Igår fick jag ett efterlängtat paket från CREATIVE LOUNGE innehållande en ljuvlig Ester Elenora klänning som heter Sofia och som är ONE SIZE (passar nog bäst på kvinnor som är från storlek 36 till max 40 dock kan jag tycka i detta fall). I paketet fanns även den vackra scull scarfs som jag varit såååå nyfiken på.

Hör ser ni den vackra underklänningen från Odd Molly: Wunder Lace Dress. Den var fin men kanske inte klockren under.

Istället tog jag fram den fina underklänningen som Tina som har bloggen UNIQUE sytt upp till mig. Den är verkligen klockren under denna klänning. Den kan beställas av henne för ca 500 kronor (efter dina egna mått).


Bandet i midjan har jag byt ut mot satängband som jag tycker är finare till denna klänning.

Den är ett konstverk!Sist men inte minst den fina Scull sarfs i svart/vit. LOVE IT! 100% silke.

6 kommentarer:

 1. Hejsan

  Vilken vacker klänning. den var verkligen snygg & får jag notera en sak, du passa i den perfekt. Passar perfekt för en ute kväll el ett bröllop. el vad tror du.
  Med andra ord så inget för mig:) jag drar str 42-44. Och tyvärr ingen liten byst har jag heller så mycket måste se snyggt ut när jag köper klänningar.
  Scarfen nja inte min smak med döskallar på. Mina ungar gillar det.
  Tack för de fina bilderna.
  Ester Elenora gör så snygga kläder fast det är fel storlekar som synd är:(
  Ha en mysig lördagskväll

  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Åååå vad vacker den klänningen är. Önskar mig den sååå himla mycket :-) Och den passar dig sååå perfekt. Lovely verkligen. Sculls scarf har jag också skaffat och den bara älskar jag. Användbar till det mesta.

  Ha en skön fortsatt helg
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker klänning, som en dröm vilket arbete det är nedlagt på den! Helt underbar!

  SvaraRadera
 4. Åhh klänningen är gudomligt vacker!!:)

  Kraam från mig!

  SvaraRadera
 5. Skrev i går att jag önskade mig Ester klänning men hur i all världen kunde jag missa denna smällkaramell... UNDERBAR. Längtar tills ny lön för då slår jag till...

  SvaraRadera
 6. Den var som en midsommar dröm på dig, söt som socker, fast då får du byta ut den grymt snygga skull sjalen emot en blomster krans i håret ;)

  Du klädde den väldigt bra. Synd dom är one size :(

  Ha en FAB vecka

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER