onsdag 23 mars 2011

DET FINNS HOPP

Några av er kanske minns inlägget HÄR  om utvisningen av två små barn i Lund på 5 respektive 9 år som även Dr Molly var väldigt engagerad i. Nu såg jag på nyheterna att barnen som skulle ha utvisats i veckan istället får stanna i Sverige, de får permanent uppehållstillstånd. Jag är övertygad om att alla våra röster (mailbombardering), opinionen som väcktes via TV och tidningarna spelat in.


Bild lånad från Bro Glasbruk

Det värmer mitt hjärta att veta att om vi alla lyfter våra röster och ställer oss upp för det vi tror så kan vi bidra till positiv förändring.
Ha en en fortsatt fina kväll, det tänker jag ha ;-D
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Mina tankar går också till dessa barn.
  Barnhem? Finns det inte familjehem? Hur har barn det idag på barnhem? Önskar och hoppas att att de får all den kärlek och uppmärksamhet som är så viktig i unga barnår.

  SvaraRadera
 2. Ja, det tycker jag var så skönt!! Kramar

  SvaraRadera
 3. Så skönt. Jag tror också att påtryckningar hjälper!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER