måndag 21 mars 2011

CHILL NORWAY VÅRPLAGG: SKY DRESS & IVY TUNIC

Idag damp ett par efterlängtade plagg in från mitt favoritmärke CHILL NORWAY . Mina plagg är beställda från TINTIN Stylesom har ett av de största utbuden vad gäller barnplaggen. Mina tjejer ÄLSKAR sin Chill Norway plagg som är både fina, slitstarka och bekväma. Här får ni se Sky Dress i storlek 4 och storlek 8 i den ljusblåa och den mörkblåa färgen.Detta är Chill Norways fina SKY DRESS i storlek 4 och mörkblå i färgen. Min lilla prinsessa är 3,5 år och cirka 104 cm lång.

Här kommer min stora prinsessa i sin SKY DRESS i storlek 8 år. Min prinsessa är ca 128 cm lång och då sitter denna så här fint. SKY DRESS kostar ca 899 kronor.

Lagom längd och ledig fin passform.

Så fina detaljer!

Här provar jag den fina IVY TUNIC som jag var otroligt nyfiken på och som fina Erica på TinTin Style lyckades beställa extra till mig, det fanns inte så många kvar av denna men en i storlek L lyckades hon få tag i. Denna är väldigt figurnära så jag är glad att jag beställde den i denna lite större än normalt.

Den är cremevit med små beiga broderade blommor och tygget är i mjukaste frotté. Den har ett insytt linne i bomull innanför vilket gör att den får en fin och bekväm passform.Här ser ni en liten närbild på huvan.
Har lite fina budgettips som jag tänkte dela mig av lite senare ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Så otroligt söta! Fina alla tre! Jag är även otroligt sugen på boat tunic som Tintin inte verkar ha tagit in...överväger beställning annanstans ifrån. Hur Tycker du att deras strl är i tunikor rent generellt, ska man runda av uppåt? Synd att chill inte gör pojkkläder...eller ähum, inte synd för min plånbok ;) trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Hej Mammaicity: Överlag brukar jag gå ha min normala storlek, har oftast storlek M men i vissa kroppnära plagg får man gå upp en storlek. Beroende på modell skulle jag vilja säga...hoppas det var till någon hjälp.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Jättesöta klänningar till tjejerna. Mina prinsessor skulle nog också älska dom. Jag försöker att blunda åt alla CN plagg så det inte ska bli dyrare än det redan är med kläder till tjejerna ;-)

  Måste nog ta en tur förbi Tintin någon helg, de verkar ha mycket fint just nu.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Älskar också Chill Norway. Jättefina plagg ni visar upp. Jag är också väldigt sugen på Ivy Tunic. Särskilt kul att du visar den, eftersom den ser ännu finare ut på dina bilder. Bra också att få veta att den är väldigt figurnära. Jag tycker att det är lite svårt med storlekarna på det här märket.

  Varma hälsningar

  SvaraRadera
 5. Malenamis mamma21 mars 2011 kl. 19:15

  Så sööta flickorna är!!
  Vill bara krama dem!

  Tack än en gång, vackraste du.
  Som du skrev- en liten del av dig är med.

  SvaraRadera
 6. Åhhh herregud sååå fina ni är !!
  Du, du som är Odd Molly expert, kan jag få lite hjälp av dig ?? Jag vill så ha en Kofta, en lovely knit, jag ska buda på en på Tradera snart, är de normala i storlekarna ? Jag har storl. 3, men min Grandmas coat i en trea, jaa den är såå trång i ärmarna och inte kan jag knäppa den heller, får ha den öppen.., är rädd att Lovely knit är det också, men är rädd att ta en 4:a, vill ju inte att den ska se påsig ut om du förstår..
  Jätte glad om du kunde svara..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 7. Hej Anette: Jag har storlek 1 på mina Lovely knits, tycker de sitter snyggare om du tar din normala/en storlek mindre. DE töjer sig dessutom ganska mycket med användning tycker jag. Har som sagt normal storlek 2 i mina plagg men har storlek 1 i mina. Du kan söka på min blogg på Lovely knit så ser du hur den ser ut i storlek 1.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 8. Tack för svaret!! Ps ett tips- om du har vägarna förbi sturegallerian titta in i zone (som säljer bl.a. Kenzo, i närheten av Monroe)- hade ursöta, fint gjorda, stora och små halsdukar m spets och riktigt läckra detaljer för priser 199-299:-. Bomull/ viscose. Tycker de är ett kap för sin kvalitet. Köpte en gräddvit men har en usel bloggkamera så den syns ej så bra. Tror stilen skulle passa fint till din stil. Kram!

  SvaraRadera
 9. Så fina små sessor. Skulle passa min egen lilla docka perfekt :)

  SvaraRadera
 10. Tack för tipset om var jag kan finna Chill norway barnkläder. Det är svårt att få tag på dom annars!
  Skön blogg!
  Önskar dig en fin kväll!
  kram CC

  SvaraRadera
 11. Oj, vilka sötnosar i sina fina plagg. Ja, här kan jag tyvärr inte klä någon i Chill Norway. Med tonårsgrabbar blir det så långt från deras klädsmak man kan komma. Tur att man får kika in hos andra och beundra istället. Kram!

  SvaraRadera
 12. Men ohh vilka roliga/fina randiga tights storahjärtat har då - finns de att köpa nu?

  KRAMAR

  SvaraRadera
 13. Åh, men vad fina ni är - Prinsessorna och mamma! Härligt! Kramkram!

  SvaraRadera
 14. Vår juvel har likadan klänning som dina prinsessor, men hon har den knalliga rosa. Egentligen dör jag av den härliga ljusblå färgen, men lill tjejen var fast bestämd på rosa.

  Din klänning är riktigt snygg, men du bekräftar det jag misstänkt om att den är liten i storleken modellen.

  You look FAB som alltid ;)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER