måndag 21 mars 2011

BUDGETTIPS FRÅN INDISKA

Idag tänkte jag tipsa om fina budgetplagg inför våren. Samtliga från Indiska och jag har huvudsakligen provat dessa i storlek S.
Visst är denna fin! Prisvärd också, kostar bara 399 kronor.
Den svarat klänningen är tillvekad i viscose tror jag så den är ganska glansig, annars hade denna följt med hem direkt. Kostade 499 kronor men där var 10% rabatt på denna då det var få kvar av denna.


Denna svart/vita tunika är verkligen superfin på och samma pris som den ljusa, dvs 399 kronor.


Denna gråa klänning i viscose var supefin men kanske inte perfekt passform till min breda rumpa så den fick stanna. Vackra detaljer och broderier annars. Pris ca 499 kronor, tror dessutom att denna var nedsatt någon hundralapp.


 Denna fina, glittrande mjuka bomullsklänning med jerseyöverdel var jättesöt, men man ska nog vara kring 20-års åldern för att kunna bära upp den. Denna var också nedsatt, tror den kostade ca 350 kronor men jag är osäker.


Fina detaljer! Kan varmt rekommendera ett besök in till INDISKA.
Som sagt stil kräver inte massor av pengar, har man stil kan nog klä sig i en säck och med lite fantasi styla om den som den ser ut som en balklänning ;-D

Japp, en av dessa fina plagg följde med hem ;-DHa en fortsatt fin vecka! Snart slutar jag på mitt gamla jobb och mitt nya liv kan börja ;-D
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Den vr fin den som fick följa med hem. Får ta en sväng på stan snart o checka in lite nytt :) Var länge sedan. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Tack för fina budgettips! Jag är in på Indiska ibland men fastnar sällan för kläderna. Tycker de saknar lite kvalitet när man är bortskämd med Odd Molly plagg. Det är säkert fel, vet inte varför de skulle vara sämre men det är nästan så jag hoppas lite på det eftersom prisskillnaden är så stor.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilket fint fynd du har gjort!! Passar dig superfint!! Kramar

  SvaraRadera
 4. Fina tips! Själv har jag köpt den grå klänningen, och på mig som är kort är den nästan fotsid. Blir fin boho-chic till sommaren! Du passar jättebra i den du köpte!

  SvaraRadera
 5. Vad kul med lite fina budgettips! Ska ner på stan i morgon och får nog kika in på Indiska tror jag. Precis som du visar är flera av plaggen riktigt snygga när man provar dem. Kruxet är att det lätt blir för mycket intryck och ser lite rörigt ut i butikerna, så man ger upp innan man provat. Tofsarna ser ut att sitta bättre på denna budgetvariant jämfört med vissa andra plagg, fniss. Kram!

  SvaraRadera
 6. Åhhh så fina tips du ger oss, jättefina kläder !! Du, tack snälla du för svaret till mig om koftan, nu vet jag, det blir en 3:a...
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 7. Hejsan

  Jag förstådd att den följde med dig hem. Tyckte att den oxå var snygg. Ska kicka in till indiska i dag då jag ska på ett möte.
  Tack för att du även ger budget tips.
  Jag har sett nu att det är många nu som försöker att efterlikna OM:s klädstil.

  Ha en bra tisdag
  Soliga krammar fr
  Sussi

  SvaraRadera
 8. Den gråa är himla fin, har med varit och bloggat om den. Läste att en läsare hade den nästan som lång klänning, ser nog riktigt fint ut!

  SvaraRadera
 9. Såg den ljusa på Indiska, på dina bilder ser den nästan vit ut, medans den var snudd på ljusbrun i butiken.
  Finns den i fler färger, eller är din lite beige/Beigebrun?

  SvaraRadera
 10. Hej Camilla: den finns nog inte så många andra nyanser utan den är ljusbeige i färgen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER