fredag 11 mars 2011

MINE LIEBLING BLOUSE OCH LITE TANKAR

Jag har sett en del kommentarer med anledning av mitt inlägg som andas irritation över att det finns de som "tror de är något speciellt" och som tillhör "klubben för inbördes beundran" minsann, som irriterar sig över att jag överhuvudtaget tycker att Odd Molly borde bry sig om vad och min lilla patetiska blogg tycker (jag är väl för fasiken en Odd Molly konsumet som får tycka precis vad jag vill och särskilt i min egen blogg). Jodå, Odd Molly-bloggarna har ju exploderat och det är klart att det då bildas grupperingar, både lokala sådana (vilket ju är naturligt) men även andra sorters grupperingar.....Jag har aldrig brytt mig om dessa, är ingen gruppmänniska och har aldrig varit någon som måste följa andra, tvärtom, jag är van att gå min egen väg och ha starka åsikter. Ni som läser bloggen hoppas jag förstår att jag inte är någon självupptagen 40+ tant som har bloggen för att få bekräftelse och få visa upp mig och min garderob. Bloggen är och har alltid varit tänkt som en inspirationsblogg avseende mode med tyngdpunkt på Odd Molly och andra Skandinaviska märken, THAT´S IT. När det gäller kommande mötet med Odd Molly ser jag och Odd Molly till att sprida ut infon så att vi blir ett gediget och brett gäng av Odd Molly-bloggare som kan bidra till en bra diskussion. jag lovar att hålla er alla uppdaterade och framföra de åsikter som kommit fram på bloggen.

Till lite trevligare saker nu! Tänkte visa upp min fina Odd Molly blus: Liebling Blouse i vitt i storlek 2. Denna känns gedigen och bra i alla detaljer och jag hoppas innerligt att jag slipper reklamera denna ;-D Denna sötnos är inköpt hos fina Anna och de andra tjejerna på COUNTRY DREAMS som alltid är trevliga och supersnabba.


Fransarna är jag inte HELT förtjust i, får se om de får stanna kvar eller om de åker av senare ;-DFinfina detlajer!! LOVE IT!
Under har jag det fina linnet från by Ti Mo (Heart Singlet) som är inköpt hos TinTin Style för 699 kronor.


Visst är den perfekt under finaste Canna Cardi i Vintage Rouge, även denna beställd från Country Dreams.Sen tänkte jag visa upp mina egendesignade pärlörhängen som jag bara är sååååå lycklig över! Klassiskt och snyggt. Kostade inte mer än 900 kronor när det begav sig då de är tillverkade av silver/swarowski och sötvattenspärlor. Pärlor i örat är ALLTID klassiskt & rätt utan att för den skull bli tantigt ;-D
Ha nu en underbar fredag! Det tänker jag ha!! Ska bli middag ute med maken ikväll så det ser jag fram emot.
Vi hörs och ses i helgen (om ni vill)!
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Super vackra örhängen, otroligt att du gjort dem själv:-)

  Jag har följt debatten som pågått en tid och håller fullständigt med om det du skriver. själv har jag saknat blogginspiration därav har jag knappt gjort några inlägg i år. Har dock intresset kvar av Odd Molly kläderna men måste motvilligt erkänna att intresset stundtals svalnat . Jag är kär i märket, men kvaliten och prishöjningarna har gjort att jag sneglar åt andra märken. Jag är inte passionerat förälskad längre, men kär som i kärlek till designen, det är jag och kommer nog vara länge till.

  Kramar och lev väl

  SvaraRadera
 2. Gillar din blogg för att jag alltid hittar bra inspiration hos dig till olika kombinationer!

  Skall bli intressant att höra om ditt Odd Molly möte.

  Ka-chingen har kommit fram. Supernöjd. Har dock inte hunnit visa den ännu.

  Kram och ha en finfin helg

  SvaraRadera
 3. Åh så fin du är i Liebling! Du klär verkligen i vitt också vilket alla inte gör. Och pärlor är verkligen tidlöst och vackert.

  Ang OM-debatten så tycker jag att alla har rätt till sin egen åsikt - särskilt i egna bloggen. Och det är väl jättebra att diskussionen kom upp och att OM agerade. Om konsumenterna är tysta hur ska de då veta vad vi tycker?

  Din blogg och dess innehåll samt den ton du håller i bloggen passar just mig som läsare perfekt. Du bloggar med stil o klass och då menar jag inte bara kläderna du visar. You go girl!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att få se just Liebling blouse lite närmare. Den har jag haft span på en tid, men tvekat. Den är riktigt snygg med sin markerade midja. Produktbilderna ger den inte riktigt rättvisa tycker jag. Hade lite svårt för frans-detaljen när jag såg just produktbilden, men när man ser dina bilder tycker jag inte att den stör. Riktigt feminin modell vilket jag gillar skarpt. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad fin du är i blusen! Och du ska veta att jag står helt och hållet bakom dig i den här debatten och det handlar inte om att framhäva sig själv på något sätt utan det handlar om att vi under väldigt lång tid gjort gratis reklam för Odd Molly utan ens ett tack.

  Att blogga är tidskrävande och jag lägger ner mycket tid på det. Ingen har naturligtvis bett mig att göra det, men när det handlar om läsarskaror på tusentals personer är det lite märkligt att mindre märken tackar medan Odd Molly ignorerar hela sin bloggkrets. Well done!!! Kram

  SvaraRadera
 6. men vad fin den var, liebling blouse. precis som du är jag inte helt förtjust i fransarna så om det blir ngn för mig så åker de av. :)

  och jag ser framemot att se vad odd molly tänker sig härnäst, sen efter mötet menar jag.

  ha en fin kväll med maken!

  SvaraRadera
 7. Du är jättefin i blusen. Vad bra med närbilderna, för då ser man mycket bättre.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det är självklart att protestera som konsument om man är missnöjd. Prövade igenom halva om sortimentet igår efter att ha reklamerat en sak och konstaterar att det är HUTLÖST att tex ta 1000 kr för en blus som är tunnare än papper och i mitt tycke inte mycket mer välarbetat än ngt från indiska. Titta på exempelvis Kappahl som fått in en bedårande serie vårkläder- sådana som håller för tvätt - till betydligt mer humana priser. Heja dig som lyft detta, ska bli så intressant att se hur en modemagnat som OM bemöter frågorna. Jag förstår att de drivs av sitt vinstintresse. Att folk skäller på dig tror jag har också med svartsjuka att göra. Du har jobbat upp en stor blogg och har vågat ryta ifrån vilket många inte gör. Att gnälla i det tysta på sin kammare hjälper dock inte.

  Själv surfar jag dagligen in här för du ger mig inspiration som kvinna. Hårt arbetande med stor portion självrespekt och självvård. Det inspirerar, att din garderob är vacker och ger nig idéer trots att min stil skiljer sig ganska mycket är bara ett bonus.

  SvaraRadera
 9. Ps förresten, kan inte du fokusera lite till på budgettips? Älskar sådana inlägg. Money can't buy style. Ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 10. Anonym: TACK SÅ JÄTTEMYCKET för din fina kommentar! Du skulle bara veta hur mycket det värmde ;-D
  Absolut, ska fortsätta med mina "budgettips" kommer bland annat lite inspiration idag, från finaste PROVRUMMET.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 11. Hej,

  Kul att läsa dina välformulerade tankar, vilket helg delas av mig. Vill du lite input inför mötet med OM är det bara att höra av dig. Jag följer även gärna med om det finns. Hör av dig,

  Mch,
  Mollyflickan

  SvaraRadera
 12. Hej! Jag gillar verkligen din blogg, keep up the good work, oavsett dina åsikter om OM, kvaliten är ju sämre! En fråga, varifrån kommer halsbandet du har på dig här till Liebling blouse? En kollega undrar för det var så fint!

  SvaraRadera
 13. Hej Eva! Tack för din kommentar. halsbandet är något år gammalt och kommer från Thomas Sabo. Inget jättedyrt men väldigt fint tycker jag själv också ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER